انتقال ۱۰ راس گوزن زرد ایرانی از ایلام به ۳ استان کشور

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام گفت: ۱۰ راس گوزن زرد ایرانی از پایگاه احیا و تکثیر مانشت و قلارنگ ایلام به سه استان کشور انتقال پیدا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، علیرضا محمدی امروز _پنجشنبه نهم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهار رأس شامل دو گوزن نر و دو گوزن ماده بالغ امروز به استان یزد منتقل می‌شوند.

وی افزود: چهار رأس دیگر شامل دو نر و دو ماده به لرستان و دو رأس گوزن نر و ماده در چند روز آینده به خوزستان انتقال پیدا می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام تصریح کرد: انتقال گوزن‌های زرد ایرانی از ایلام به استان‌های متقاضی تا میانه‌های هفته آینده به پایان می‌رسد.

محمدی خاطرنشان کرد: در فرایند زنده‌گیری و بی‌هوشی با توجه به احتمال بارداری گوزن‌های ماده بالغ، دامپزشکان خبره به کار گرفته شده است تا استرس به آن‌ها وارد نشود.

وی ادامه داد: با انتقال این تعداد به استان‌های مقصد، جمعیت گوزن‌های زرد بالغ و نابالغ پایگاه احیا و تکثیر در مانشت و قلارنگ از ۳۷ به ۲۷ رأس کاهش پیدا می‌کند.

کد خبر 844492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.