هرس زمستانه بیش از ۸۰۰۰ اصله درخت در منطقه ۹ اصفهان

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا پایان فصل زمستان بیش از ۸۰۰۰ اصله درخت با همکاری بیش از ۸۵۰ باغبان آموزش دیده و ماهر هرس واحد فضای سبز این منطقه، هرس می‌شود.

سید سلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تداوم عملیات هرس زمستانه درختان و درختچه‌های سطح معابر و بوستان‌های منطقه ۹ اصفهان اظهار کرد: عملیات هرس زمستانه که از اوایل دی سال جاری آغاز شده است، با هدف جوان‌سازی، فرم‌دهی، حذف شاخه‌های خشک و بیمار، فراهم‌سازی شرایط بهینه رشد و ایجاد تعادل بین شاخه و ریشه در حال اجرا است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا پایان فصل زمستان ۸۰۰۰ اصله درخت با همکاری بیش از ۸۵۰ باغبان آموزش‌دیده و ماهر هرس واحد فضای سبز این منطقه، هرس خواهد شد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تاکید کرد: شهروندان این منطقه ضمن قدردانی از واحد فضای سبز شهرداری، هرس درختان توت را که در فصل بهار موجب آلودگی و کثیفی پیاده‌روها می‌شود، اقدامی مؤثر در راستای بهبود کیفیت زندگی شهری دانستند.

قاضی‌عسگر گفت: در راستای ارتقای دانش فنی کارکنان حوزه فضای سبز، کارگاه آموزشی هرس درختان ویژه ۲۵ نفر از کارشناسان و کارگران این حوزه برگزار شد که این آموزش‌ها به‌منظور به‌کارگیری روش‌های علمی و رعایت استانداردهای لازم در عملیات هرس و بازپیرایی درختان اجرا شده است.

وی ادامه داد: به‌منظور ایمنی تردد در معابر، کاهش آمار تصادفات و افزایش دید المان‌های ترافیکی، شاخه‌های مزاحم که سبب پوشاندن تابلوهای راهنمایی و رانندگی، تیرهای چراغ برق و سرچراغی‌های بوستان‌ها و معابر می‌شود، با رعایت اصول ایمنی حذف خواهد شد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: عملیات هرس با نظارت دقیق کارشناسان فضای سبز انجام می‌شود تا ضمن حفظ سلامت درختان، خللی در تردد خودروها و شهروندان در معابر سواره‌رو و پیاده‌رو ایجاد نشود.

کد خبر 844157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.