محور کرج به کندوان همچنان مسدود است

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان البرز گفت: تمام محورهای مواصلاتی استان به‌جز محور کرج-کندوان باز است.

علی زندی‌فر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با اشاره به ادامه روند بارش برف و باران در محورهای کوهستانی، اظهار کرد: بازدیدی از محور کرج-کندوان (جاده چالوس) و راه‌های روستایی این محور صورت گرفت، طی این بازدید تردد برای ساکنان در جریان است اما سایر شهروندان شرایط تردد ندارند.

وی افزود: علاوه بر این محور طی تلاش‌های صورت گرفته بازگشایی باقیمانده محورهای شهری با تلاش بی وقفه راهداران تردد جریان دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز عنوان کرد: مسیر جنوب به شمال و بلعکس محور کرج-کندوان همچنان مسدود و تردد تنها برای ساکنان محلی امکان‌پذیر است.

زندی‌فر با اشاره به بارش شدید برف در شهرستان طالقان تصریح کرد: با تلاش عوامل راهداری طالقان عملیات برف‌روبی و پاکسازی جاده‌های اصلی و روستایی طالقان نیز انجام شده است و تردد در محورهای مواصلاتی این شهرستان ادامه دارد.

وی گفت: رانندگان حتی‌الامکان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.

کد خبر 843784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.