مشارکت بالای بانوان لرستان در پویش اهدای‌خون

مدیرکل انتقال خون لرستان از افزایش ۱۳۷ درصدی مشارکت بانوان استان در پویش اهدای خون «عید تا عید» خبر داد.

علی سوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان اظهار کرد: پویش «عید تا عید» هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) از دوم دی در استان آغاز شد و تا ۲۲ بهمن مصادف با چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت.

وی افزود: در این مدت، ۱۰ هزار و ۳۹۰ نفر برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد هشت هزار و ۶۷۶ نفر شرایط لازم برای اهدا را داشتند.

مدیرکل انتقال خون لرستان با اشاره به اینکه پنج هزار و هفت نفر از اهداکنندگان از افراد مستمر بودند، گفت: همچنین ۸۹۰ نفر از مراجعه‌کنندگان را بانوان تشکیل دادند که ۳۸۲ نفر آن‌ها به‌طور مستمر در امر اهدای خون مشارکت دارند.

وی تصریح کرد: سال‌جاری میزان مشارکت بانوان استان در طرح «عید تا عید» نسبت به سال گذشته ۱۳۷ درصد افزایش داشته است.

سوری با تأکید بر فعالیت پایگاه‌ها و مراکز اهدای خون در استان افزود: با توجه به نیاز به جبران کاهش ذخایر خونی و تأمین خون مورد نیاز اتاق‌های عمل بیمارستان‌ها، بیماران تالاسمی، مادران باردار پرخطر و سایر بیماران نیازمند، تمام مراکز و پایگاه‌های انتقال خون لرستان روز سه‌شنبه، هفتم اسفند از ساعت ۹:۰۰ صبح فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

کد خبر 843670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.