امدادرسانی به بیش از ۲۲۰۰ نفر در جاده‌های برفی ١٧ استان کشور

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با توجه به شرایط جوی ناپایدار ۱۷ استان کشور، از امدادرسانی به بیش از ۲۲۰۰ نفر در جاده‌های برف‌گیر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از هلال احمر، مجتبی خالدی با اشاره به خدمات امدادی در حوادث ناشی از مخاطرات جوی از دوم اسفند تا ساعت ۹ صبح امروز اظهار کرد: در این بازه زمانی ۱۷ استان شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، زنجان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، لرستان، گلستان، مازندران و همدان، نیاز به دریافت خدمات امدادی داشتند.

وی افزود: در این مدت زمان، امدادگران جمعیت هلال‌احمر به ۲۲۶۵ نفر امدادرسانی و در این بازه زمانی ۶۶۳ خودرو (۲۰۹۳ نفر) نیاز به رهاسازی از برف پیدا کردند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه ۱۳۹ نفر توسط امدادگران به مناطق امن منتقل شدند، گفت: یک مادر باردار (در استان آذربایجان غربی) و یک مصدوم (در استان زنجان) نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: به دلیل شرایط جوی ناپایدار، ۲۶۳ نفر از هم‌وطنان نیاز به دریافت اقلام امدادی پیدا کردند و ۱۳۲ تیم امدادی شامل ۴۲۱ نفر نیروی عملیاتی در عملیات حوادث جوی در این مدت حضور داشتند.

کد خبر 843462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.