کیفیت نان در  ایلام قابل قبول نیست

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام از پایین بودن کیفیت نان در استان انتقاد کرد و گفت: نظارت بر نانوایی‌ها از اولویت‌های اصلی دولت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عباس میرزاد امشب_ یکشنبه پنجم اسفند_ در نشست شورای آرد و نان استان ایلام با انتقاد از کیفیت نان در استان، اظهار کرد: باید به‌دنبال اتخاذ تصمیمات مهم برای سلامت مردم در حوزه آرد و نان باشیم و نیاز به اقدامات تحولی داریم که بتواند امنیت غذایی و سلامت مردم و همچنین نگاه اقتصادی به حوزه آرد و نان را متحول کند.

وی خواستار عدالت در توزیع آرد شد و افزود: در استان حدود ۹ هزار تن مصرف گندم داریم که باید مرغوب‌ترین و بهترین گندم در استان مصرف و از خروج گندم مرغوب جلوگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام چرخه تولید نان از مزرعه تا مشتری را نیازمند بررسی دقیق دانست و تصریح کرد: در بحث کیفی و کمی تولید نان در استان مشکل داریم که در این خصوص باید دستگاه‌های مربوطه نسبت به ارائه گزارش در جلسه آینده اقدام کنند.

میرزاد درباره مشکل نانوایی‌های ریزشی خاطرنشان کرد: نانوایی‌های ریزشی باید تبدیل به مجتمع نان شوند تا بتوانند انواع نان سنتی و ریزشی را پخت و به مردم ارائه دهند تا مردم قدرت انتخاب برای وعده‌های مختلف خود داشته باشند.

وی نظارت بر نانوایی‌ها را از اولویت‌های اصلی دولت دانست و اضافه کرد: برای نظارت بر نانوایی‌ها باید به سمت بازرسی افتخاری در استان حرکت کنیم و نسبت به آموزش افرادی که تمایل دارند به‌صورت افتخاری به‌عنوان بازرس نانوایی‌ها فعالیت کنند، اقدام کنیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام خواستار ارائه تسهیلات به نانوایی‌ها شد و افزود: فرمانداران باید با توجه به در پیش بودن ایام ماه مبارک رمضان و همچنین نوروز برنامه‌ریزی لازم برای تولید و مدیریت نان در شهرستان‌ها را در دستور کار قرار دهند.

کد خبر 843256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.