جان‌باختن ناظر ساختمان بر اثر برق‌گرفتگی در گرگان

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان با اشاره به برق‌گرفتگی یک ناظر ساختمان گفت: با وجود تلاش مجموعه آتش‌نشانی و اورژانس، فرد حادثه‌دیده جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، ذبیح‌الله میقانی صبح امروز _شنبه چهارم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از اعلام یک مورد حادثه برق‌گرفتگی به سامانه ۱۲۵، ستاد فرماندهی، آتش‌نشانان ایستگاه شماره سه را به محل حادثه واقع در زیباشهر یکم اعزام کرد.

وی افزود: همراه با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، عوامل انتظامی، اورژانس و فوریت‌های برق وارد محل شدند و مشاهده شد مهندس ناظری که در طبقه چهارم ساختمان در حال ساخت، در حال انجام فعالیت‌های ساختمانی بود، دچار برق‌گرفتگی شدید شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان با بیان اینکه همراهان فرد به‌سرعت با سامانه ۱۱۵ و ۱۲۵ تماس گرفتند و مورد را گزارش دادند، گفت: فرد حادثه‌دیده با کمک عوامل اورژانس و به‌وسیله تجهیزات امدادی از طبقه چهارم به سطح زمین منتقل و برای احیا و اقدامات بیمارستانی منتقل شد.

وی یادآور شد: در گزارشی که از بیمارستان دریافت شد، مصدوم این حادثه بر اثر شدت بالای برق‌گرفتگی فوت کرده است.

کد خبر 842543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.