هدف‌گذاری برای دستیابی به اقتصاد دیجیتال ۲۰ میلیارد دلاری در ایران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نگاه ما این است ایران با شرایط جغرافیایی خود می‌تواند به عنوان هاب منطقه در حوزه اقتصاد دیجیتال عمل کند و هدف‌گذاری ما رسیدن به درآمد سالانه ۲۰ میلیارد دلار در این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، ستار هاشمی عصر امروز _پنج‌شنبه دوم اسفند_ در نشست با فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان قزوین اظهار کرد: ۵۳ درصد تکالیف برنامه هفتم توسعه به صورت مستقیم با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مرتبط می‌شود که مسئولیت ما را سنگین می‌کند.

وی اضافه کرد: حوزه اقتصاد دیجیتال باید ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص دهد و برای رسیدن به این سهم ۱۰ درصدی از اقتصاد داخلی باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشیم و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه آی‌سی‌تی را به‌کار بگیریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور فعال و کنش‌گرانه در عرصه بین‌المللی را از مهمترین برنامه‌های وزارت ارتباطات برشمرد و گفت: با وجود تحریم‌ها جوانان این مرز و بوم توانمند هستند و اولویت ما این است که در کشورهای منطقه پروژه‌های فناوری اطلاعات اجرا کنیم.

هاشمی به حضور شرکت ارتباطات زیرساخت در دوبی اشاره کرد و افزود: اجلاس یک روزه خوبی با محور اپراتورهای دنیا با نام اجلاس ظرفیت داشتیم که کنشگران فعال منطقه در حوزه فناوری اطلاعات در آن حضور داشتند و خوشبختانه میزان استقبال به گونه‌ای بود که کارشناسان ما سه روز در دبی حضور داشتند و قراردادهای خوبی منعقد کردند.

وی ادامه داد: نگاه ما این است ایران با شرایط جغرافیایی خود می‌تواند به عنوان هاب منطقه در حوزه اقتصاد دیجیتال عمل کند و هدف‌گذاری ما رسیدن به درآمد سالانه ۲۰ میلیارد دلار در این حوزه است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اگر بخواهیم به سهم ۱۰ درصد در تولید ناخالص داخلی دست یابیم، باید نگاه فعال داشته باشیم و در حوزه مدیریت ناترازی انرژی ورود کنیم، گفت: بنابراین بنا داریم در هوشمندسازی صنایع حضور فعال داشته باشیم.

هاشمی با اشاره به اینکه بعد از قطع برق شاهد قطع ارتباطات و زیرساخت‌های پرداخت و کسب‌وکار هستیم، اضافه کرد: به همین خاطر مردم گلایه دارند که با قطع شدن زیرساخت‌های پرداخت اینترنتی زندگی آنها مختل می‌شود.

وی ادامه داد: طرح جامعی برای هوشمندسازی مصرف انرژی تدوین و به کمیسیون‌های انرژی و صنایع مجلس ارائه کردیم که دراین طرح با استفاده از هوش مصنوعی مصرف برق در کشور ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ذکر اینکه در کشور سالانه ۱۲۰ میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت می‌شود، گفت: بنابراین طرح یادشده را بر اساس مطالعات جهانی و برآمده از سبک زندگی در کشور تدوین کردیم که مورد استقبال مجلس قرار گرفته که می‌تواند عملیاتی شود.

هاشمی میزان سرمایه‌گذاری اپراتورهای تلفن همراه در کشور را کمتر از دو میلیارد دلار بیان کرد و افزود: بنابراین سرمایه‌گذاری در این حوزه افق روشنی را پیش روی ما قرار می‌دهد.

کد خبر 842094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.