رفع معضلات شهری به کمک نخبگان و دانشجویان

رئیس مرکز پژوهش و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج گفت: ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها موضوعی مهم است که در کشور ما به‌دلیل تشدید تحریم‌ها اهمیتی مضاعف پیدا کرده است، چراکه با تحقق این مسئله بسیاری از مشکلات صنعت و اشتغال دانش‌آموختگان رفع می‌شود.

محمد اسدیان در حاشیه اختتامیه جشنواره امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز اظهار کرد: اگر ارتباط صنعت و دانشگاه به‌طور کامل محقق شود، می‌تواند رویکرد صاحبان صنایع با نگاه به داخل تغییر و دانشگاه‌ها بسیاری از گره‌های کشور و صنایع را با راه‌حل‌های خود باز کند.

وی افزود: مدیران شهری باید تحقیق و پژوهش را در موضوعات مهم و نحوه خدمات‌رسانی به شهروندان در اولویت امور خود داشته باشند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: هدف اصلی این جشنواره تقویت تعاملات میان سه حوزه دانشگاهی، صنعتی و اجتماعی بود که به نظر می‌رسد در این دوره پیشرفت‌های چشمگیری در تحقق آن حاصل شده است.

اسدیان عنوان کرد: در حال حاضر فرهنگ پژوهش تا حدی در کشور نهادینه شده است و با توجه به شرایط موجود هر اقدامی در زمینه توسعه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی در شهرها باید علم‌محور و پژوهش‌مدار باشد تا با بهره‌گیری از این دستاوردها مشکلات را به‌خوبی مدیریت کرد.

کد خبر 841624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.