به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی ملکشاهی امروز _سهشنبه سیام بهمن_ در جمع خبرنگاران درباره موضوع نان و مشکلات موجود در این حوزه، اظهار کرد: مباحث مهمی در جلسهای با حضور استاندار کرمانشاه و اعضای اتحادیه نانوایان، مطرح شد که نتیجه آن، تصمیمگیریهای کاربردی برای بهبود وضعیت نانواییها بود.
وی افزود: این جلسه طی هفته جاری به منظور پیگیری دغدغههای مردم و برای رسیدگی به کیفیت نان و تنظیم وضعیت عرضه آن برگزار شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهمی که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت، کیفیت نان بود که بهویژه در ماههای اخیر نگرانیهای زیادی را به همراه داشته است.
ملکشاهی ادامه داد: استاندار با تأکید بر این موضوع، پیشنهادات مؤثری را برای بهبود کیفیت آرد و نان مطرح کرد و قرار بر این شد که کارگروه تخصصی برای رصد هفتگی این موضوع تشکیل شود.
وی تاکید کرد: در این راستا، برنامههایی برای آموزش نانوایان، ارتقای تجهیزات پخت و فرآوری خمیر در نظر گرفته شده است، همچنین تلاش خواهیم کرد تا گندمهای باکیفیتتری از استان تهیه شود تا کیفیت نان در سطح شهر کرمانشاه ارتقا پیدا کند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه ادامه داد: یکی دیگر از دغدغههای موجود نظم و انضباط کاری در نانواییها بود که در این جلسه بهطور جدی پیگیری شد و قرار است بهزودی تمام نانواییها به نصب بنر یا تابلوهایی برای اعلام ساعات کاری خود ملزم شوند تا شهروندان بتوانند از ساعت دقیق عرضه نان مطلع شوند.
ملکشاهی عنوان کرد: با توجه به افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان، برنامهریزیهایی برای راهاندازی نانواییهای شیفت شبانه در هشت منطقه شهری انجام شده است تا مردم بتوانند در ساعات مختلف شبانهروز نان تازه تهیه کنند.
وی تصریح کرد: در زمینه نظارت و پایش وضعیت نانواییها به صورت روزانه و دقیق اقدامات لازم را انجام میدهیم، در این راستا نانواییهایی که به وظایف خود عمل نمیکنند، تحت بررسیهای تعزیری قرار خواهند گرفت در حالی که نانوایانی که عملکرد خوبی دارند، از طریق سامانه نانینو و در قالب مشوقهای تشویقی از جمله تخصیص آرد ویژه و سهمیههای اصلاحی و ترمیمی پاداش خواهند گرفت.
مدیرکل غله استان کرمانشاه افزود: این روند در تمام نانواییهای استان به طور ماهیانه رصد میشود تا بتوانیم با تقسیم سهمیهها، عملکرد نانوایان را بهبود بخشیم.
ملکشاهی با بیان اینکه در سطح استان ۲۱۰۰ نانوایی دولتی و نیمه دولتی فعالیت دارند، ادامه داد: نظارت دقیقتری بر نانواییها انجام میشود، در این راستا برنامههایی برای رصد عملکرد نانواییها و افزایش کیفیت نان در استان در دست اجرا است و امیدواریم با پیگیریهای بیشتر کیفیت نان بهبود پیدا کند تا رضایت مردم جلب شود.


نظر شما