کشف و ضبط بیش از ۱۵ هزار لیتر بنزین قاچاق در مریوان

رئیس شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ناحیه مریوان از کشف و ضبط بیش از ۱۵ هزار لیتر بنزین قاچاق با دستور مقام قضایی و طی گشت مشترک با سایر سازمان‌های نظارتی از روستای باشماق مریوان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کردستان، جلال حمه حسنی با اشاره به حفظ و صیانت از فراورده‌های نفتی به عنوان سرمایه ملی، اظهار کرد: بیش از ۱۵ هزار لیتر بنزین قاچاق با دستور مقام قضائی و طی گشت مشترک با سایر سازمان‌های نظارتی از روستای باشماق مریوان کشف و ضبط شد.

وی افزود: این میزان فراورده بنزین طی بازدید گشت مشترک با حضور نیروهای هنگ مرزی، پلیس گمرک، یگان حفاظت گمرک و شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ناحیه مریوان در روستای مرزی باشماق و محوطه پیرامونی پایانه مرزی باشماق کشف و ضبط شد.

رئیس شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ناحیه مریوان بر ادامه بازدیدهای مشترک با دستگاه‌های متولی و برخورد جدی با سودجویان و قاچاقچیان سوخت تاکید و از تعامل و همکاری سایر دستگاه‌های مترتب با این شرکت در زمینه مبارزه و پیشگیری از قاچاق سوخت تاکید کرد.

کد خبر 839645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.