از کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی تا افتخارآفرینی بین‌المللی ملی‌پوشان ورزشی

ایمنا از کاهش متوسط زمان اتلاف وقت با هوشمندسازی کنترل ترافیک، کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی، بازگشت به زندگی مشترک با فعالیت مراکز مهر خانواده، شلیک موفق سامانه موشکی مجید در جنوب غرب کشور و افتخارآفرینی بین‌المللی ملی‌پوشان ورزشی در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ تحولی بزرگ در صنعت خودروسازی با خودروهای خودران و کاهش متوسط زمان اتلاف وقت با هوشمندسازی کنترل ترافیک شهری و جاده‌ای می‌رویم، در ادامه نیز پرداخت صددرصد کمک هزینه فدراسیون‌ها توسط کمیته المپیک و کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی مطرح شده است، همچنین استفاده از باکتری‌های مهندسی‌شده برای درمان سرطان، امیدآفرینی میان جوانان با بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، بازگشت به زندگی مشترک با فعالیت مراکز مهر خانواده، شلیک موفق سامانه موشکی مجید در جنوب غرب کشور، پیروزی تیم هاکی سالنی ایران برابر آرژانتین و اعزام ملی‌پوشان اسکی به بازی‌های آسیایی زمستانی چین نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

از کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی تا افتخارآفرینی بین‌المللی ملی‌پوشان ورزشی

خودروهای خودران، تحولی بزرگ در صنعت خودروسازی

علیرضا نقش، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد نجف‌آباد گفت: خودروهای خودران با استفاده از فناوری‌های پیشرفته‌ای همچون لیدار، رادار و هوش مصنوعی در حال تغییر صنعت خودروسازی است و می‌تواند امنیت جاده‌ها را نیز به‌طور چشمگیری افزایش دهد.

وی افزود: خودروی خودران که ترجمه‌ای از واژه انگلیسی «Autonomous Vehicle» است، به خودرویی گفته می‌شود که بدون نیاز به راننده و با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی قادر است بین مقاصد مختلف حرکت کند، در این نوع خودروها، نقش راننده حذف می‌شود و همه فرایند رانندگی توسط سیستم‌های هوشمند انجام می‌گیرد، این هدف بزرگی است که بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در تلاش هستند به آن دست پیدا کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد نجف‌آباد تاکید کرد: در ایران نیز مراکز تحقیقاتی همچون مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در حال انجام بررسی و تحقیق روی پروژه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و رباتیک است، این مرکز توانسته است ربات‌های متنوعی طراحی کند و در حوزه‌هایی همچون تشخیص و ردیابی بر پایه یادگیری ماشین، پیشرفت‌های خوبی داشته است، امیدواریم در آینده شاهد همکاری بیشتر بین مراکز تحقیقاتی و صنایع خودروسازی در ایران باشیم.

پرداخت ۱۰۰ در صد کمک هزینه فدراسیون ها توسط کمیته المپیک

پرداخت صددرصد کمک هزینه فدراسیون‌ها توسط کمیته المپیک

محمد تابع، سرپرست دبیر کلی کمیته ملی المپیک از پرداخت صددرصدی کمک هزینه فدراسیون‌های ورزشی خبر داد و اظهار کرد: همزمان با اعیاد شعبانیه و دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی مابقی کمک هزینه‌های تعیین شده برای فدراسیون‌های ورزشی در سال ۱۴۰۳ در راستای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های مورد تأیید کمیته جهت برگزاری اردوها، آماده‌سازی هر چه بهتر تیم‌های ملی و اعزام‌های برون مرزی، به حساب آنها واریز شد.

ایران در رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی قرار گرفت

ایران در رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی قرار گرفت

حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: با توجه به اینکه داوران المپیاد جهانی زیست‌شناسی اشتباه داوری خود را به‌طور رسمی پذیرفتند، ایران در رتبه چهارم این المپیاد قرار گرفت.

در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در بین ۷۴ کشور دنیا با کسب سه طلا و یک نقره در رتبه چهارم مدالی دنیا قرار گرفت.

استفاده از باکتری‌های مهندسی‌ شده برای درمان سرطان

استفاده از باکتری‌های مهندسی‌شده برای درمان سرطان

مجیدزاده، متخصص بیوتکنولوژی پزشکی انستیتو پاستور ایران گفت: سرطان سینه به عنوان شایع‌ترین نوع سرطان در زنان مطرح است؛ هر سال در حدود بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد جدید از سرطان سینه مشاهده می‌شود، نرخ شیوع این عارضه در بیشتر نواحی توسعه‌یافته جهان نیز بالا بوده و بیشترین شیوع در آمریکای شمالی مشاهده شده است.

وی افزود: باکتری‌های مهندسی شده با قابلیت هدف‌گیری خاص تومور و ترشح پپتیدهای ضدسرطان در شرایط کمبود اکسیژن، می‌توانند به‌عنوان یک رویکرد درمانی امیدوارکننده برای درمان سرطان سینه مطرح شوند.

بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانان، اقدامی امیدآفرین است

بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانان، اقدامی امیدآفرین است

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه گفت: بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جدید و جوانان، اقدامی امیدآفرین است که باید در انجام آن اهتمام داشته باشیم.

از کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی تا افتخارآفرینی بین‌المللی ملی‌پوشان ورزشی

۴۱۹ مورد مصالحه و بازگشت به زندگی مشترک با فعالیت مراکز مهر خانواده

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از ۴۱۹ مورد مصالحه و بازگشت به زندگی مشترک با فعالیت مراکز مهر خانواده خبر داد و گفت: در حال حاضر، ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور در حال فعالیت و فضای مناسبی را برای ملاقات والدین با فرزندان طلاق فراهم کرده است، حسب تکلیف قانونی، در سال جاری، ۱۱۷ هزار و ۲۶۹ مورد ملاقات، در این مراکز صورت گرفته و لازم به توضیح است که این آمار، با لحاظ این مطلب است که به طور معمول هر طفل، حداقل چهار بار در ماه با والد غیرمسئول حضانت ملاقات دارد.

وی اضافه کرد: ۳۱ دفتر استانی حمایت از زنان، کودکان و خانواده تحت نظر رؤسای کل دادگستری و ۳۵۰ نمایندگی در حوزه‌های قضائی شهرستان تشکیل شده است، در این راستا، در سال ۱۴۰۰ سامانه جامع حمایت از زنان و کودکان نیز راه‌اندازی شده و از سال ۱۴۰۱ در تمام استان‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است.

از کسب رتبه چهارم المپیاد جهانی زیست‌شناسی تا افتخارآفرینی بین‌المللی ملی‌پوشان ورزشی

کاهش متوسط زمان اتلاف وقت با هوشمندسازی کنترل ترافیک شهری و جاده‌ای

علی‌اصغر زارع، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه متوسط وقت‌کشی در ایران حدود ۵۰ دقیقه است، اضافه کرد: امیدواریم با هوشمندسازی کنترل ترافیک، متوسط زمان اتلاف وقت کاهش پیدا کند و به استاندارد جهانی برسد.

علی مولوی، رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت ترافیک و رانندگی، نقش مهمی در حفظ جان و مال شهروندان دارد، خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی قادر است نقاط حادثه‌ساز را شناسایی کند و به رانندگان هشدارهای لازم را ارائه دهد، این امر می‌تواند به بهبود ایمنی جاده‌ها کمک کند.

شلیک موفق سامانه موشکی مجید در جنوب غرب کشور

شلیک موفق سامانه موشکی مجید در جنوب غرب کشور

در مرحله دوم رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش، صبح امروز عملیات کشف، شناسایی و رهگیری انبوه پهپادهای مهاجم دشمن توسط حساسه‌های فعال و غیرفعال پدافند هوایی کشف و اقدام تاکتیکی مناسب بر علیه آنها انجام شد.

پیروزی تیم هاکی سالنی ایران برابر آرژانتین در جام جهانی کرواسی

پیروزی تیم هاکی سالنی ایران برابر آرژانتین در جام جهانی کرواسی

در نخستین روز رقابت‌های جام جهانی هاکی سالنی در کرواسی، ایران موفق به شکست آرژانتین شد.

تیم ملی هاکی سالنی ایران در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۵ کرواسی، آرژانتین را با نتیجه ۵ بر ۳ شکست داد.

تیم کشورمان با این نتیجه، انتقام شکست دوره قبل مسابقات از آرژانتین را گرفت و گام نخست را محکم برداشت.

اعزام کاروان ورزش ایران به بازی‌های آسیایی زمستانی چین

اعزام کاروان ورزش ایران به بازی‌های آسیایی زمستانی چین

ملی‌پوشان اسکی آلپاین و صحرانوردی کشورمان برای حضور در بازی‌های زمستانی آسیایی عازم چین شدند.

کاروان اسکی ایران با ترکیب ۱۰ اسکی‌باز (دو اسکی‌باز آلپاین و هشت اسکی‌باز صحرانوردی) عازم نهمین دوره بازی‌های آسیایی زمستانی در چین شدند.

کد خبر 836708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.