به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فرجالله فصیحی رامندی عصر امروز _دوشنبه پانزدهم بهمن_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قزوین اظهار کرد: سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری باید ضمن ایجاد مکان ثابت برای روز بازارهای شهر نسبت به پاکسازی و نظافت این مکانها پس از برگزاری روز بازار اقدام کند.
وی اضافه کرد: نظم بخشیدن به مکان روز بازارها، ایجاد سرویسهای بهداشتی و آب مناسب برای مراجعان باید مورد توجه شهرداری قرار گیرد و با همراهی دستفروشان این اقدامات انجام شود.
این عضو شورای شهر قزوین در بخش دیگری از این جلسه که به بررسی تعرفه پیشنهادی ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در سازمان فرهنگی شهرداری اختصاص داشت، گفت: سرانجام پس از کشوقوسهای فراوان و چالشهای مختلف رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین تغییر پیدا کرد.
فصیحی رامندی ادامه داد: امیدواریم مدیریت جدید این سازمان وظایف خود را بر اساس روال قانونی به نحواحسن انجام دهد و امیدواریم در این جایگاه منشأ خیر و اثر باشد.
حسین صلحجو، عضو دیگر شورای اسلامی شهر قزوین نیز در این جلسه عنوان کرد: با توجه به اهمیت نظم و انضباط شهری و لزوم تسهیل در عبورومرور شهروندان سازمان مشاغل شهری شهرداری قزوین اقدام به اجرای طرح رفع سد معبر در بازار بزرگ قزوین کرد که اثرات آن در سطح بازار قابل مشاهده است.
وی افزود: این طرح با رویکرد تعامل و پیشگیری و با برگزاری جلسات متعدد با اعضای هیئتمدیره بازار اجرا شده است. بنابراین این طرح با همکاری و همراهی کسبه بازار بهصورت خودجوش مدیریت شد و شاهد افزایش رضایتمندی هم در میان بازاریان و هم شهروندان بودهایم.
این عضو شورای شهر قزوین همچنین با اشاره به اهداف این طرح ادامه داد: رفع سد معبر بدون تنش و با مشارکت کسبه، بهبود نظم و زیبایی بصری بازار، افزایش رضایت عمومی شهروندان و بازاریان، حفظ حقوق عابران و تسهیل تردد در مسیرهای بازار از جمله اهداف این طرح بود.
نظر شما