بهره‌برداری از ۱۵۶ پروژه مخابراتی استان گلستان در دهه فجر

مدیرعامل شرکت مخابرات استان گلستان گفت: در دهه فجر از ۱۵۶ پروژه مخابراتی با ۴۸۲ میلیارد تومان بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، غلامعلی شهمرادی صبح امروز_ شنبه سیزدهم بهمن_ در نشست قرارگاه خبری ستاد دهه فجر استان گلستان با بیان اینکه یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه مخابرات صورت گرفته است، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات کلان بوده، به گونه‌ای که از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴ دکل مخابراتی و ۴۱۹ سایت همراه اول در استان ارتقا پیدا کرده است.

وی افزود: در دهه فجر سال‌جاری ۱۵۶ پروژه مخابراتی با ۴۸۲ میلیارد تومان بهره‌برداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان گلستان گفت: این پروژه‌ها با هدف پوشش آنتن‌دهی و اینترنت پرسرعت در شهر و روستاهای استان افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت شبکه انتقال و پهنای باند از جمله اهداف پروژه‌های افتتاحی در این ایام است، اضافه کرد: این پروژه‌ها تأثیر قابل توجهی بر افزایش کیفیت و پایداری ارتباطات دارد.

کد خبر 835267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.