کارنامه ۴۶ ساله انقلاب اسلامی درخشان و قابل دفاع است

امام جمعه موقت مبارکه گفت: انقلاب اسلامی در سال‌های گذشته، فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده است، اما با نگاهی اجمالی می‌توان گفت کارنامه ۴۶ ساله انقلاب اسلامی درخشان و قابل دفاع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان حجت‌الاسلام قربانعلی شریفی امروز _جمعه دوازدهم بهمن_ در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد جامع مبارکه با گرامیداشت آغاز دهه مبارک فجر، اظهار کرد: ملت ایران نشان دادند که با قدرت در راه شهدا و رهبری ایستاده‌اند و در این مسیر به حرکت خود ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به برخی کمبودها در کشور افزود: مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با عزم و اراده مردم و مسئولان حل خواهد کرد و هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشد و راه حل آن، توسط جوانان و نخبگان پیدا می‌شود.

امام جمعه موقت مبارکه ادامه‌داد: کشور از ظرفیت جوانان، نخبگان و استادان دلسوز و متعهدی برخوردار است، بنابراین می‌تواند قله‌های دانش را فتح کند.

وی اضافه کرد: ۱۲ بهمن روز پیروزی جبهه حق علیه جبهه باطل است و با گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب موفقیت‌های بسیار بزرگی کسب شده است.

شریفی خاطرنشان کرد: دستاوردهای خوبی در این مدت توسط مردم و مسئولان نظام اسلامی کسب شده‌، اما دشمنان به دنبال کمرنگ کردن نقاط قوت هستند.

وی گفت: امروز باید با بصیرت انقلابی، هوشیاری کامل، اتحاد، همدلی و توکل به خدا و بهره‌گیری از پیشرفت‌های گذشته، مسیر انقلاب خودمان را برای رسیدن به قله‌های سعادت و پیشرفت ادامه دهیم.

کد خبر 835095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.