تأکید استاندار لرستان بر مدیریت مبتنی بر شایسته‌سالاری

استاندار لرستان با تأکید بر اهمیت شرکت آب و فاضلاب در زندگی روزمره شهروندان، شایسته‌سالاری را معیار اصلی در انتصاب مدیران این حوزه دانست و خواستار تمرکز مدیران بر حل مشکلات مردم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در دیدار با معاون مهندسی شرکت آب و فاضلاب کشور، بر نقش حیاتی این شرکت در زندگی روزمره مردم تأکید و اظهار کرد: شرکت آبفا به دلیل ارتباط مستقیم با تأمین نیازهای اساسی شهروندان، جایگاهی ویژه دارد و فعالیت‌های آن نقشی کلیدی در بهبود کیفیت زندگی مردم ایفا می‌کند.

وی با اشاره به انتصاب نورالدین نوری‌یزدان به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب لرستان، افزود: حضور فردی متخصص و باتجربه در رأس این مجموعه، می‌تواند زمینه‌ساز تحولات مثبت و رفع چالش‌های موجود در حوزه آب و فاضلاب استان باشد.

استاندار لرستان گفت: انتظار داریم در انتخاب مدیران و نیروهای این مجموعه، معیار اصلی شایستگی و توانمندی باشد و همه تلاش‌ها در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به مردم و حل مشکلات آنان صورت گیرد.

شاهرخی تأکید کرد: مدیران باید تمام توجه خود را بر رفع دغدغه‌های شهروندان متمرکز کرده و خدمت به مردم را اولویت اصلی خود قرار دهند.

کد خبر 834574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
    0 0
    آزمون استخدامی زیر نظر سازمان سنجش برگزار شود و به بومی و متولد همون شهر اولویت دهند