به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، داوود خسروی بعد از ظهر امروز_ چهارشنبه دهم بهمن_ در نشست قرارگاه خبری ستاد دهه فجر استان گلستان اظهار کرد: در برنامه داریم تا سالانه هفت هزار واحد در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر احداث شود.
وی تعداد واحدهای قابل بهرهبرداری مسکن روستایی را یک هزار و ۵۶۷ خانه دانست و افزود: برای این واحدها ۴۱۹ میلیارد تومان در قالب تسهیلات یا مبلغ بلا عوض به روستاییان ارائه شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان با اشاره به اجرای طرح هادی در روستاهای استانگفت: آسفالت، محوطهسازی و جدولکشی از جمله اقدامات است.
وی ادامه داد: قسمتی از معابر ۱۵۵ روستا با ۵۲۲ هزار مترمربع آسفالت شده است.
خسروی با بیان اینکه در این روستاها مشارکت شورا و دهیاران را داشتیم، اضافه کرد: ۱۲۵ میلیارد تومان اعتبار از محل قیر یارانهای برای آسفالت روستاهای استان اختصاص پیدا کرده است.




نظر شما