پیش‌ بینی آب و هوای هرمزگان در ۲۴ ساعت آینده؛ چهارشنبه ۴ بهمن

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان به تشریح وضعیت آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: امروز _چهارشنبه چهارم بهمن_ با وزش بادهای نسبتاً شدید شمالی – شمال شرقی در جنوب شرق کشور دریای عمان و تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود، در این مدت بیشینه سرعت باد به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

وی افزود: افزایش وزش بادهای شمالی- شمال شرقی در مناطق شرقی و مرکزی استان نیز سبب گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد: تمهیدات لازم در این خصوص صورت پذیرد و شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد در دریای عمان و تنگه هرمز خودداری کنند.

وی بیان کرد: این شرایط تا ظهر روز جمعه بویژه در ساعات صبح تا ظهر ادامه دارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: به لحاظ دمایی ماندگاری هوای سرد در ارتفاعات و بیشتر نقاط استان پیش بینی می‌شود، که توصیه می‌شود، تمهیدات لازم برای کاهش خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی به کار گرفته شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 832603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.