دستگیری وکیل قلابی به اتهام کلاهبرداری در چالوس

دادستان عمومی‌ و انقلاب چالوس از دستگیری شخصی که با ادعای وکالت و اعمال نفوذ در دادگستری این شهرستان از مردم کلاهبرداری می‌کرد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، اویس ریاحی بعدازظهر امروز_پنجشنبه چهارم بهمن_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وصول گزارشی از وقوع جرایم و کلاهبرداری از مردم در چالوس، پیگیری موضوع در دستور کار دادستانی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد، متهم با ادعای اینکه جانباز دفاع مقدس است و در دادگستری رابطه دارد، تقاضای اخذ دو قطعه سکه و ۱۰۰ میلیون تومان وجه کرده و از این طریق قصد اخاذی داشته است.

دادستان چالوس بیان کرد: بلافاصله با صدور دستور قضائی، متهم دستگیر و ضمن تشکیل پرونده، با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

ریاحی اخاذی، اعمال نفوذ، تحصیل مال از طریق نامشروع و تظاهر به امر وکالت را از جمله عناوین اتهامی مشارالیه برشمرد و گفت: تحقیقات تکمیلی برای شناسایی مرتبطین و کشف زوایای دیگر پرونده ادامه دارد.

وی تاکید کرد: مردم در صورت مواجهه با افراد مدعی نفوذ در مجموعه قضائی، مراتب را فوراً به دادستانی اطلاع دهند.

کد خبر 832601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.