با تحقق درآمدهای دولت در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۹۲۱ همت مالیات وصول شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در راستای تحقق درآمدهای دولت در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۹۲۱ همت مالیات وصول شد، گفت: در راستای عدالت مالیاتی و بهبود محیط کسب‌وکار، مراجعه فعالان اقتصادی را به سازمان امور مالیاتی را به حداقل رساندیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از رسانه مالیاتی ایران، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری اظهار کرد: در راستای عدالت مالیاتی و بهبود محیط کسب‌وکار، مراجعه فعالان اقتصادی را به سازمان امور مالیاتی را به حداقل رساندیم.

وی افزود: برای نخستین بار با اعتماد به صورت‌حساب‌های الکترونیکی ارسالی در سامانه مودیان برای مودی بر اساس این اطلاعات اظهارنامه پیش فرض تولید می‌شود و مودی تنها اظهارنامه را تکمیل یا اصلاح و ارسال می‌کند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر پیگیری سیستمی شدن نظام مالیاتی در دولت چهاردهم بیان کرد: اکنون اظهارنامه اجاره مستغلات صددرصد به‌صورت سیستمی رسیدگی می‌شود، اظهارنامه اصناف و صاحبان مشاغل ۸۰ درصد سیستمی و تنها ۲۰ درصد توسط مأموران رسیدگی می‌شود و اظهارنامه اشخاص حقوقی ۷۰ درصد سیستمی و تنها ۳۰ درصد توسط مأموران مالیاتی رسیدگی می‌شود.

همتی ادامه داد: قطعی‌سازی بیش از ۸ میلیون پرونده اصناف و صاحبان مشاغل خرد در اجرای تبصره ۱۰۰ انجام شده است و در مجموع کل پرونده‌ها حداکثر ۵ درصد از پرونده‌های دارای ابرازی، توسط مأموران مالیاتی رسیدگی می‌شود.

وی تصریح کرد: در راستای جلب اعتماد عمومی و مشارکت مردم برای نخستین بار در کشور، سازمان امور مالیاتی این امکان را فراهم ساخت تا مودیان بتوانند در زمان پرداخت مالیات خود در جریان ارائه فرم تبصره ماده (۱۰۰) و پرداخت اقساط مالیات، محل مصرف مالیات‌های پرداختی خود را تعیین کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه شهادت رئیس‌جمهور و همراهان در ابتدای سال بر افت درآمدهای مالیاتی تأثیر داشته است، گفت: در راستای تحقق درآمدهای دولت در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۹۲۱ همت مالیات وصول شد که ۴۷ درصد نسبت به مدت مشابه رشد داشته است.

همتی خاطرنشان کرد: میزان عوارض توزیعی طی ۱۰ ماه ۱۴۰۳ معادل ۱۳۰.۱ همت بوده که نسبت به دوره مشابه ۳۹ درصد رشد و میزان استرداد ۱۰ ماه به صادرکنندگان مبلغ ۲۲ همت که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۶۵ درصد رشد (۱۰ ماه سال گذشته ۱۳.۳ همت) داشته است.

کد خبر 831816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.