پیروزی جبهه مقاومت، حاصل اتحاد و ایستادگی است

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: اگرچه رژیم صهیونیستی از پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی برخوردار است، اما ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین، غزه و لبنان موجب شکست این رژیم و بحران‌های داخلی آن شده است

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار مجتبی فدا در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه و ایثار مردم خوانسار، با تأکید بر اهمیت وحدت و مقاومت در پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت، از حمایت جمهوری اسلامی از کشورهای مقاوم در برابر استکبار جهانی سخن گفت و بر ضرورت پایبندی به اصول انقلاب اسلامی و رهبری مقام معظم رهبری تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت ایستادگی مردم ایران در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی، افزود: امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مرهون فداکاری‌ها و مقاومت مردم است؛ این امانتی است که باید به دقت حفظ شود و وظیفه ما در سپاه، پاسداری از این نظام مقدس است.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان در ادامه به نقش راهبردی جبهه مقاومت در تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: پیوستن کشورهای مقاومت به یک جبهه متحد نشان‌دهنده قدرت و همبستگی است که در برابر دشمنان ایستاده‌اند؛ عملیات «طوفان الاقصی» و پیروزی‌های آن علیه رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از ثمره مقاومت، ایستادگی و اتکاء به توان داخلی است.

فدا با تأکید بر راهبردهای جمهوری اسلامی در حمایت از جبهه مقاومت در قالب کمک‌های معنوی و مستشاری، خاطرنشان کرد: همان‌طور که رهبر انقلاب فرمودند، هر حرکت ضدآمریکایی و اسلامی که مردمی باشد، مورد حمایت جمهوری اسلامی است. ما در کنار جبهه مقاومت خواهیم ایستاد و از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

وی با یادآوری پیروزی‌های مردم فلسطین و شکست رژیم صهیونیستی افزود: اگرچه رژیم صهیونیستی از پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی برخوردار است، اما ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین، غزه و لبنان موجب شکست این رژیم و بحران‌های داخلی آن شده است؛ اکنون دیگر به وضوح می‌بینیم که حماس و جبهه مقاومت، راه‌حل‌های خود را بدون نیاز به فشارهای خارجی و با پشتوانه مردم خود پیش می‌برند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان همچنین بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی در داخل کشور تأکید کرد و گفت: ما باید با پایبندی به اصول انقلاب اسلامی، وحدت ملی را تقویت کنیم و از هرگونه تفرقه و دو قطبی‌سازی پرهیز کنیم. امروز تمام تلاش دشمنان بر ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه اسلامی است، اما ما باید حول محور جمهوری اسلامی و ولایت فقیه متحد باشیم.

فدا در پایان با تأکید بر ضرورت پیروی از آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: روحیه انقلابی و جهادی که در شهدای ما وجود داشت، باید الگویی برای نسل‌های آینده باشد. ما همچنان در مسیر انقلاب ایستاده‌ایم و تا زمانی که این پرچم به دست صاحب اصلی آن، حضرت ولیعصر (عج)، سپرده شود، از آن دفاع خواهیم کرد.

کد خبر 830405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.