طرح از مزرعه تا سفره در استان ایلام اجرایی شود

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه طرح از مزرعه تا سفره باید در استان ایلام اجرایی شود گفت: دغدغه امروز ما جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و ایجاد رضایتمندی در مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی استاندار ایلام امروز_ چهارشنبه نوزدهم دی‌_ در نشست کارگروه تنظیم بازار استان ایلام با بیان اینکه مدیران برای تنظیم بازار تنها به یک بازدید اکتفا نکنند، اظهار کرد: سالانه در سطح کل کشور افرایش قیمت کالاها را داریم که این افزایش در استان نباید بیش از افزایش مصوب قیمت کالاها در کشور باشد.

وی با اشاره به ظرفیت خوب تولید گوشت قرمز و مرغ در استان ایلام، افزود: در برخی از کالاها خود استان تولید کننده است که مازاد تولید هم داریم اما بعضاً در عرضه آن کالاها با مشکل روبه‌رو هستیم که دستگاه‌های اجرایی باید واسطه‌ها را از میان بردارند.

استاندار ایلام با بیان اینکه مصوبات ستاد تنظیم بازار نباید فقط روی کاغذ بماند و همه مصوبات وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود، تصریح کرد: باید روی موضوع «طرح مزرعه تا سفره» متمرکز شویم و اصناف و دستگاه‌های اجرایی لازم است در این راستا بازار را به‌صورت هدفمند پایش کنند.

کرمی با اشاره به موضوع میوه شب عید خواستار اتحاد تدابیر لازم و عملیاتی از سوی مدیران متولی شد و تاکید کرد: برای میوه شب عید دستگاه‌های اجرایی برنامه عملیاتی و مدون داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز ما جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و ایجاد رضایتمندی در مردم است گفت: نباید فراوانی کالا منجر به افزایش قیمت‌ها شود، توجیهی ندارد کالا و اجناسی که در استان تولید می‌شوند قیمتشان بیشتر از میانگین کشوری باشد.

استاندار ایلام با بیان اینکه تداوم نظارت بر بازار، فعال‌سازی گشت‌های مشترک و نیازسنجی کالاهای اساسی در دستور کار مداوم مدیران مربوطه قرار گیرد، اضافه کرد: انعکاس مسائل بازار در جهت برنامه‌ریزی، تدوین راهکارها برای مدیریت چالش‌ها و هماهنگی و پیگیری لازم برای تنظیم میوه شب عید و ماه مبارک رمضان در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.

کد خبر 827607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.