هادی عبادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به انسداد شبانه هراز در هفتهجاری اظهار کرد: در اجرای عملیات ایمنسازی بنا به درخواست ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای مازندران و با هماهنگی پلیس راه فراجا دستور انسداد محور هراز به مدت دو شب داده شد.
وی با بیان اینکه انسداد به منظور اجرای عملیات احداث سیستم روشنایی در تونل سپاسد و تکاور است، افزود: این انسداد شبانه امشب دوشنبه ساعت ۲۰:۰۰ تا ۰۵:۰۰ صبح خواهد بود.
سرپرست پلیس راه مازندران مسدود شدن محور هراز را در روز سهشنبه هجدهم دی سالجاری مطرح کرد و گفت: ساعت انسداد محور در همان ساعت شبانه بهاجرا درمیآید.
عبادی با اعلام بر اینکه طی این مدت تردد از محورهای جایگزین سوادکوه و کندوان امکانپذیر است، بیان کرد: هماکنون تردد در محورهای مواصلاتی استان روان و عادی است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به پیشبینی هواشناسی هماکنون در ارتفاعات کندوان و هراز شاهد بارش برف خفیف هستیم، بنابراین رانندگان هنگام رانندگی به رعایت نکات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی توجه کنند.


نظر شما