مسئولیت شهرداری‌ها در پوشش سرویس مدارس استثنایی نیازمند حمایت دولت است

شهردار شهرکرد با اشاره به مسئولیت شهرداری‌ها در پوشش سرویس مدارس استثنایی و تحقق پیدا نکردن این موضوع از سوی دولت گفت: تاکنون هیچ کمکی از سوی دولت به شهرداری‌ها در زمینه سرویس رایگان مدارس استثنایی صورت نگرفته است و مشکلات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها باید تسهیلاتی را برای تقویت حوزه حمل‌ونقل عمومی به شهرداری بدهند، این تسهیلات می‌تواند شامل کاهش قیمت ماشین‌ها، ارائه وام یا حتی اعطای ماشین‌های رایگان باشد.

وی با اشاره به مسئولیت شهرداری‌ها در پوشش سرویس مدارس استثنایی و تحقق پیدا نکردن این موضوع از سوی دولت افزود: تاکنون هیچ کمکی از سوی دولت به شهرداری‌ها در زمینه سرویس رایگان مدارس استثنایی صورت نگرفته است و مشکلات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

شهردار شهرکرد با اشاره به مشکلات موجود در ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد گفت: سال گذشته به‌دلیل شرایط مناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی، سه اتوبوس برای جابه‌جایی دانش‌آموزان تأمین شد، اما در سال‌جاری با کمبود اتوبوس روبه‌رو هستیم.

واحدیان با اشاره به نارضایتی مردم از تأخیر در خطوط اتوبوس تصریح کرد: بخش خصوصی بخشی از اتوبوس‌های خود را به تهران منتقل کرده است و دیگر در شهرکرد فعالیت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه اقداماتی برای حمایت از مدارس استثنایی انجام شده است، اضافه کرد: مصوبه‌ای از شورای اسلامی شهرکرد گرفته شده است، تا به ازای هر دانش‌آموز استثنایی مبلغ یک میلیون تومان به مدارس کمک شود، این اقدام به‌منظور تأمین هزینه سرویس مدارس و تسهیل دسترسی دانش‌آموزان به آموزش انجام شده است.

شهردار شهرکرد بیان کرد: این کمک مالی می‌تواند به مدارس استثنایی در تأمین وسایل نقلیه مناسب و خدمات رفت‌وآمدکمک کند و به این ترتیب، شرایط بهتری برای دانش‌آموزان فراهم آورد.

واحدیان با بیان اینکه یکی از چالش‌های اصلی در ارائه خدمات به دانش‌آموزان استثنایی، کمبود منابع مالی و امکانات لازم برای حمل‌ونقل است، خاطرنشان کرد: اگر دولت بتواند به شهرداری‌ها و نهادهای محلی در زمینه تأمین بودجه و تسهیلات کمک کند، می‌توانیم شاهد بهبود قابل توجهی در خدمات حمل‌ونقل عمومی و به‌ویژه رفت‌وآمد دانش‌آموزان باشیم.

کد خبر 826356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.