اضافه شدن ۷۰ تاکسی جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی در دهه فجر

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری گرگان از خرید ۷۰ دستگاه تاکسی و هفت مینی‌بوس خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و سه هزار دستگاه تاکسی در سطح شهر فعالیت دارند.

مهدی کمال‌غریبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و سه هزار دستگاه تاکسی در سطح شهر فعالیت دارند و به مناسبت دهه فجر نیز ۷۰ دستگاه تاکسی جدید به این ناوگان اضافه می‌شود.

وی افزود: بر اساس قولی که شرکت تولیدکننده مینی‌بوس داده است تا دهه فجر یا پایان سال هفت دستگاه مینی‌بوس نیز به ناوگان حمل‌ونقل شهری اضافه می‌شود.

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری گرگان در توضیح تردد اتوبوس‌ها در شهرک‌های حاشیه شهر گرگان گفت: در شهرک‌های واقع در کمربندی گرگان از جمله ویلاشهر، جهاد، حافظ، جامی، شهریار یا دادگستری هر کدام دو دستگاه اتوبوس برای حمل مسافر پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه میانگین سفر درون شهری گرگان با وسایل حمل‌ونقل عمومی بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است، افزود: در سال آینده با توجه به اتوبوس‌های خریداری شده زمان انتظار حداقل بین هفت تا پنج دقیقه کاهش خواهیم داد تا زمان انتظار به ۱۵ دقیقه برسد.

کمال‌غریبی در پاسخ به این موضوع که برخی شهروندان از نظافت تاکسی‌ها گلایه دارند، گفت: تمام رانندگان تاکسی، آژانس و سرویس مدارس که بالغ بر پنج هزار دستگاه در سطح شهر هستند می‌توانند با مراجعه به اداره سازمان حمل‌ونقل شهرداری گرگان ژتون کارواش را دریافت کنند و از شست‌وشوی رایگان خودرو بهره‌مند شوند.

کد خبر 822706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.