۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۹

نماینده مبارکه در مجلس انتقاد کرد:

استفاده فولادمبارکه از روغن سرطان‌زا

مهلت 2 هفته‌ای به سازمان محیط زیست برای پاسخگویی
استفاده فولادمبارکه از روغن سرطان‌زا

خبرگزاری ایمنا: نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استفاده روغن سرطان‌زای آسکارل در شرکت فولاد مبارکه، گفت: محیط زیست باید آلایندگی شرکت فولاد مبارکه را دوباره بررسی کند.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، علی ایرانپور با بیان اینکه انتشار گازهای آلاینده در شهرهای بزرگ کشور رو به گسترش است، اظهار داشت: بنابراین طرح تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست از ماه ها قبل در دستور کار کمیسیون کشاورزی مجلس قرار گرفته که این موضوع در جلسه روز سه شنبه بیست و سوم آبان کمیسیون مطرح می شود. 
وی ادامه داد: شواهدی بدست آمده که برخی از کارخانه ها و در بعضی شهرها به دلیل نبود برنامه ریزی صحیح و مدون که اسامی این شهرها و کارخانه ها نیز موجود است، در کنار فعالیت های خود، به انتشار گازهای آلاینده از مراکز تولیدی‌شان توجهی نداشته و نسبت به آن بی اعتنا هستند. 
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: بحث محیط زیست و مقابله با آلودگی هوای شهرها به هر نحو، جزء شاخص های اصلی توسعه یافتگی کشورها محسوب می شود که متأسفانه و به دنبال تذکرات متعدد به مسئولان این سازمان مبنی بر مهار آلایندگی کارخانه هایی که در حریم شهرها قرار دارند، این اصل فراموش شده و سازمان حفاظت محیط زیست آنرا نادیده گرفته است. 
وی تصریح کرد: یکی از موارد مهمی که موجب شد تا تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست در دستور کار کمیسیون کشاورزی قرار گیرد، صرف بودجه های کلان از بخش صنعت در زمینه نگه داری از باغ وحش ها و اکوسیستم های طبیعی است که سازمان حفاظت محیط زیست باید در قبال آنها پاسخگو باشد. 
ایرانپور در ادامه افزود: امروزه صنایعی در کشور در حال فعالیت هستند که برای تولید محصولاتشان از روغن مازوت استفاده می کنند که این مساله به ضرر محیط زیست بوده و در بلند مدت افراد را به بیماری های ریوی دچار خواهد کرد. 
وی با اشاره به استفاده روغن سرطان‌زای آسکارل در شرکت فولاد مبارکه، اظهار کرد: محیط زیست باید آلایندگی شرکت فولاد مبارکه را دوباره بررسی کند. 
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: هر چند که این اتفاق کمابیش انجام شد، اما در کمال ناباوری سازمان محیط زیست سال گذشته این شرکت را غیرآلاینده معرفی و آن را از لیست صنایع آلاینده خارج کرد. 
وی در ادامه سخنانش از پیگیری تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل ناکارآمدی مدیریت این سازمان و نیز نبود برنامه ریزی مدون در جلوگیری از خروج و انتشار گازهای آلاینده در کارخانه ها، خبر داد. 
ایرانپور یادآور شد: با توجه به ناکارآمدی هایی که در حوزه مدیریتی سازمان حفاظت محیط زیست کشور وجود دارد، به این سازمان مهلت دو هفته ای داده شده تا نسبت به رفع نواقص موجود در بحث تحقیق و تفحص از این سازمان اقدامات لازم را انجام داده و گزارش های آن‌ را به کمیسیون کشاورزی مجلس گزارش دهند که در غیر این صورت تحقیق و تفحص به صورت جدی از این سازمان آغاز خواهد شد.
کد خبر 80117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.