افزایش ۲۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری قم در مرز مهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی شهرداری قم برای خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرز مهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، رضا خانه‌زاد یزدی امروز _ دوشنبه بیست و دوم مرداد_ در حاشیه آئین بدرقه کاروان حمل‌ونقل عمومی شهر قم جهت خدمت به زائران اربعین در مرز مهران در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: خدا رو شاکر هستیم که این افتخار این وجود دارد تا امسال نیز مانند سال‌های گذشته خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی از سوی شهرداری قم مهیا باشد.

وی افزود: مباهات مجموعه شهرداری قم در حوزه حمل و نقل این است که امسال امکان افزایش ۲۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در مرز مهران ایجاد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با بیان اینکه سال گذشته در سازمان اتوبوسرانی وضعیت چندان مطلوب نبود و امسال با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شد شاهد شرایط بهتری هستیم، گفت: در سال جاری به لحاظ فیزیکی ساختار سازمان اتوبوسرانی قم شرایط مناسب‌تری پیدا کرده است.

خانه‌زاد یزدی اضافه کرد: در داخل سازمان اتوبوسرانی اتفاقات عمرانی خوبی رقم خورده است و شرایط خوبی با کف سازی بتونی، دیواره‌سازی و محوطه سازی انجام ایجاد شده است.

وی گفت: در کنار این ساختارهای ناوگان اتوبوسرانی از جهت عملکرد هوشمند مجموعه و از نظر ساختار و تجهیزات بهبود پیدا کرده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم افزود: امسال شرایط بهتری نیز در مرز مهران فراهم می‌شود تا شهرداری قم بتواند با ۶۰ دستگاه اتوبوس و ۱۰ دستگاه ون خدمات رسانی مناسب‌تری داشته باشد.

کد خبر 780376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.