به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، رضا خانهزاد یزدی امروز _ دوشنبه بیست و دوم مرداد_ در حاشیه آئین بدرقه کاروان حملونقل عمومی شهر قم جهت خدمت به زائران اربعین در مرز مهران در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: خدا رو شاکر هستیم که این افتخار این وجود دارد تا امسال نیز مانند سالهای گذشته خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی از سوی شهرداری قم مهیا باشد.
وی افزود: مباهات مجموعه شهرداری قم در حوزه حمل و نقل این است که امسال امکان افزایش ۲۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در مرز مهران ایجاد شده است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با بیان اینکه سال گذشته در سازمان اتوبوسرانی وضعیت چندان مطلوب نبود و امسال با برنامهریزیهایی که انجام شد شاهد شرایط بهتری هستیم، گفت: در سال جاری به لحاظ فیزیکی ساختار سازمان اتوبوسرانی قم شرایط مناسبتری پیدا کرده است.
خانهزاد یزدی اضافه کرد: در داخل سازمان اتوبوسرانی اتفاقات عمرانی خوبی رقم خورده است و شرایط خوبی با کف سازی بتونی، دیوارهسازی و محوطه سازی انجام ایجاد شده است.
وی گفت: در کنار این ساختارهای ناوگان اتوبوسرانی از جهت عملکرد هوشمند مجموعه و از نظر ساختار و تجهیزات بهبود پیدا کرده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم افزود: امسال شرایط بهتری نیز در مرز مهران فراهم میشود تا شهرداری قم بتواند با ۶۰ دستگاه اتوبوس و ۱۰ دستگاه ون خدمات رسانی مناسبتری داشته باشد.


نظر شما