مردم شرکت در انتخابات را به ساعات پایانی رای‌گیری موکول نکنند

رئیس ستاد انتخابات گیلان گفت: به عنوان دست اندرکار انتخابات ریاست جمهوری در استان از مردم انتظار داریم منتظر تمدید انتخابات نباشند و در وقت قانونی اعلام شده در شعب اخذ رای حضور پیدا کنند و رای خود به صندوق بیندازند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمد جلایی لحظاتی قبل با حضور در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات استان، اظهار کرد: مشارکت‌های مردمی در ایران همانند ۴۵ سال گذشته واقعیت موجود جامعه ایران است و مردم امروز خلق حماسه‌ای دیگر ادامه دهند راه رئیس جمهور شهیدشان خواهند بود.

وی افزود: به عنوان دست‌اندرکاران انتخابات ریاست جمهوری در گیلان از مردم انتظار داریم منتظر تمدید انتخابات نباشند و در وقت قانونی اعلام شده در شعب اخذ رأی حاضر شوند و رأی خود به صندوق بیندازند.

رئیس ستاد انتخابات گیلان خاطرنشان کرد: موکول کردن شرکت در انتخابات به ساعات پایانی، موجب ازدحام جمعیت و خستگی عوامل اجرایی شعب اخذ رأی می‌شود؛ هر چند روحیه مشارکت حداکثری در انتخابات این خستگی را به شادی تبدیل می‌کند.

جلایی از رأی اولی‌ها و جوانان خواست تا خودشان را هر سریع‌تر به شعب اخذ رأی برسانند و در انتخابات مشارکت کنند، زیرا تمام دوستان ایران در داخل و خارج از کشور در انتظار حماسه آفرینی آنها هستند و دشمنان نیز نقشه دارند ایرانی‌ها را متحد نبینند، اما قطعاً از این حضور حماسی ناامید خواهند شد.

وی تصریح کرد: ملت ایران بارها ثابت کرده‌اند که پای ایران و آرمان‌های خودشان ایستاده‌اند و با هر نوع سلیقه‌ای در انتخابات شرکت و ادای دین می‌کنند؛ مردم می‌دانند انتخابات یک تکلیف شرعی و حق است با انتخاب مناسب آینده کشور در مسیر درست و صحیح قرار می‌گیرد.

رئیس ستاد انتخابات گیلان اظهار کرد: ما این آمادگی را نداشتیم تا یک سال زودتر انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کنیم اما با تلاش دست‌اندرکاران این حوزه در کمتر از چهار ماه انتخابات مجلس شورای اسلامی این امر مهم محقق شد.

وی ادامه داد: با کمک ۳۵ هزار عوامل اجرایی به دنبال آن هستیم تا حماسه‌ای دیگری خلق کنیم؛ لذا افرادی که مردد هستند در لحظات پایانی تصمیم بگیرند و به پای صندوق‌های رأی بروند و در انتخابات شرکت کنند.

جلایی افزود: افرادی که عذری دارند و نمی‌توانند در شعب اخذ رأی حضور پیدا کنند در بیمارستان، آتش نشانی و یا سایر مراکز در حال خدمت رسانی هستند عوامل انتخابات با صندوق‌های سیار خدمت آنها خواهند رسید تا رأی خودشان را به صندوق بیاندازند.

وی گفت: با وجود همه تحریم‌ها و تهدیدها و مطالبی که برخی از دشمنان مطرح می‌کنند، اما نگاهشان به انتخابات ایران اسلامی است؛ مردم ایران طی ۴۵ سال گذشته با مشارکت در همه عرصه ثابت کرده‌اند که یک ملت نمونه بی به دلیل و حامی و فریاد مظلومان جهان هستند.

به گزارش ایمنا، بر اساس اعلام وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شده است و استان گیلان دو میلیون و ۵۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که بیش از دو میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن هستند.

کد خبر 767308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.