تجهیز خیابان «آذربایجان» تبریز به دوربین ترافیکی با هدف کاهش تخلفات

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز از نصب و راه‌اندازی دوربین ترافیکی در خیابان آذربایجان مقابل دادسرا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، محبوب عبداله‌پور صبح امروز _سه‌شنبه هشتم خرداد_ اظهار کرد: با توجه به افزایش روزافزون تردد وسایل نقلیه در سطح شهر، استفاده از تجهیزات پیشرفته با هدف رصد رفتارهای ترافیکی و پیشگیری از سرقت و تخلفات رانندگی و مدیریت بهینه معابر امری اجتناب‌ناپذیر است و بدون شک موجب کاهش سوانح رانندگی خواهد شد.

وی با اشاره به روند رو به رشد تجهیز معابر کلان‌شهر تبریز به ابزارهای نظارت و کنترل ترافیک افزود: با توجه به آمار تخلفات رانندگی، حوادث و سایر تخلفات به‌ویژه در محدوده میدان آذربایجان و محدوده دادسرای آذربایجان به‌منظور پایش تصویری تردد وسایل نقلیه برای کنترل هوشمند ترافیکی منطقه و افزایش امنیت خودروها، دوربین در این حریم نصب شد.

به گزارش ایمنا، طرح توسعه دوربین‌های مدیریت شهری و ترافیکی در کلان‌شهر به ۴۱۰ مورد با صرف اعتبار مصوب سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا می‌کند.

کد خبر 757790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.