آغاز نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان و نوروز در گلستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: ۲۸۱ کارشناس بهداشت محیط از پانزدهم اسفند نظارت بر رعایت موارد بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز را آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، سعید گل‌فیروزی اظهار کرد: با هدف تأمین سلامت عمومی مردم و جلوگیری از بروز بیماری‌های قابل انتقال از آب و غذا در روزهای مسافرپذیر استان به‌ویژه در تعطیلات نوروز که سال جاری مقارن با ماه مبارک رمضان است، کارشناسان بهداشت محیط برنامه‌های نظارتی خود را تشدید کردند.

وی افزود: کارشناسان نظارت بر ۳۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس شامل آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، نانوایی‌ها، کارگاه‌های شیرینی‌پزی، مساجد، جایگاه‌های عرضه سوخت، حسینیه‌ها و اماکن متبرکه گلستان را تا بیست‌وپنجم فروردین سال آینده انجام می‌دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: این کارشناسان در ۱۴ شهرستان گلستان به صورت انفرادی یا در قالب تیم‌های مشترک با شهرداری، صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها، دامپزشکی، فرمانداری‌ها، حوزه گردشگری و شرکت توزیع فرآورده‌های نفتی، روند اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی از مصرف آب تا نحوه تهیه مواد اولیه و طبخ غذا و نحوه خدمات‌دهی در اماکن عمومی را ارزیابی می‌کنند.

گل‌فیروزی بیان کرد: نمونه‌برداری از آب و مواد غذایی، کلرسنجی از آبی که برای آشامیدن یا تهیه غذا استفاده می‌شود، اندازه‌گیری روغن و نمک مورد استفاده در غذا و نظارت بر نحوه عرضه مواد غذایی در بازارهای هفتگی از جمله اقدامات کارشناسان در بازدیدهای میدانی است.

وی افزود: کارشناسان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی در مرحله نخست تذکر می‌دهند و با تکرار آن واحدهای متخلف را به مراجع قضائی معرفی می‌کنند و در صورت ادامه‌دار بودن تخلف، واحدهای مورد نظر پلمب خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بازرسی کارشناسان بهداشت محیط به‌طور مداوم در طول سال در حال اجراست، اما با توجه به حساسیت‌های ایام ویژه مانند ماه رمضان و عید نوروز این نظارت‌ها بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی به صورت ویژه انجام می‌شود.

کد خبر 733414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.