کارخانه‌های جوجه‌کشی قزوین رتبه‌بندی می‌شود

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از اجرای طرح رتبه‌بندی بهداشتی کارخانه‌های جوجه‌کشی در قزوین خبر داد.

مهدی جلوخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از اجرای طرح رتبه‌بندی بهداشتی کارخانه‌های جوجه‌کشی در قزوین خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای آئین‌نامه اجرایی نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی و استقرار سامانه‌های بهداشتی از جمله GMP, HACCP و با هدف ارتقای شرایط بهداشتی اجرای طرح رتبه‌بندی بهداشتی کارخانه‌های جوجه‌کشی استان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به همکاری مشترک اداره نظارت بر بهداشت عمومی و اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین برای اجرای این طرح افزود: در این طرح با انجام بازدیدهای ممیزی و بررسی مدارک و مستندات کارخانه‌های جوجه‌کشی ضمن شناسایی و ارزیابی مخاطرات بهداشتی در کارخانجات جوجه کشی اصلاحات ساختاری و بهداشتی مورد نیاز در جهت ارتقای کارخانه‌های جوجه‌کشی به واحدهای بازدید شده ابلاغ می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای در کارخانه‌های جوجه‌کشی و تأثیر آن در تولید جوجه یک‌روزه باکیفیت خاطرنشان کرد: در طرح رتبه‌بندی مدت اعتبار پروانه بهداشتی بهره‌برداری کارخانه‌های جوجه‌کشی بسته به رتبه بهداشتی واحد رتبه A+ به صورت پنج‌ساله، رتبه A به صورت سه‌ساله یا رتبه B به شکل دوساله صادر و تمدید خواهد شد.

کد خبر 715418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.