ظرفیت سردخانه‌ای کهگیلویه و بویراحمد به ۵۴ هزار تن می‌رسد

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت سردخانه‌ای استان از ۱۸ به ۵۴ هزار تن می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد سید احسان عسکری روز _پنجشنبه، شانزدهم آذر_ در آئین تجلیل از برگزیدگان ملی و استانی بخش کشاورزی در هفته پژوهش، اظهار کرد: تحولات بخش کشاورزی در این استان محسوس است و به دلیل ویژگی‌های خاص مستتر در این بخش و ظرفیت‌های بالای آن برای اولین بار نگاه ویژه‌ای به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در تیم اقتصادی فعلی استان شده‌است.

وی افزود: کشاورزی نسبت به سایر زیربخش‌ها تفاوت معناداری دارد به طوری که اگر از سردخانه صحبت می‌کنیم در حقیقت از فاز حفاظتی محصولات بخش کشاورزی گفته‌ایم که پایداری درآمد و رفع مشکلات معیشتی، خود را در سردخانه‌ها نشان می‌دهد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز تخصیص منابع در حوزه کشاورزی، منطقی‌ترین روشی است که بتوانیم ریال‌های اقتصادی را هدایت کرده تا آثار خوبی را در اجتماعی که مسئولش هستیم در پی داشته باشد.

وی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود جشنواره یا مسابقه تخصصی به منظور شکل‌گیری رقابت سالم در جامعه کشاورزی و ترویج تکنیک‌های برتر، برگزار و مستندسازی شده و رویکردهای علمی آن در راستای اثربخشی استخراج به صورت هوشمند نهادینه شوند.

عسکری از پنج محور زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، آبزی پروری، بلوط، صنایع پتروشیمی و گردشگری در استان یاد کرد و وجود سه محور از پنج محور را نشان از معطوف شدن نگاه حوزه برنامه‌ریزی اقتصاد کلان استان به بخش کشاورزی و اختصاص منابع به این بخش عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: در طی دو سال گذشته، تحولات خوبی در حوزه کشاورزی استان رخ داده است که شروع به احداث دو زنجیره ارزش مرغ، ایجاد سردخانه‌ها از ۱۸ هزار تن در ابتدای دولت سیزدهم به ۵۴ هزار تن تاکنون که بخش عظیمی از آن بهره‌برداری رسیده است، ایجاد کارخانه خوراک آبزیان و بهره‌برداری از ۱۰۰ هزار تن خوراک تا دو سال آِینده، مسیر خوب گلخانه‌ها از ۳۳ هکتار و توسعه زیرساخت‌ها به میزان ۱۳۷ هکتار در قالب پنج شهرک گلخانه‌ای بخشی از این تحول آفرینی است.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کشاورزان به عنوان افسران و سربازان میدان نام برد و افزود: امنیت غذایی در بخش کشاورزی رقم می‌خورد و مسیر را باید به سمتی هدایت کرد که افزایش تولید از دو منظر افزایش منابع و نهاده‌ها و ارتقا بهره‌وری را شاهد باشیم که با استفاده از امکانات موجود و استفاده از تکنیک‌های بالای علوم و مسیرهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی ایفای نقش کنیم.

کد خبر 710191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.