عدم محدودیت تامین ماهی/ قیمت فروش بدون تغییر ماند

خبرگزاری ایمنا: مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: به دنبال بحران مرغ، استان اصفهان از لحاظ تولید و تامین ماهی به عنوان جایگزین گوشت قرمز و مرغ در ماه رمضان محدودیتی ندارد.

محمدرضا عباسی امروز در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا با اشاره به این که برای ماه رمضان در استان اصفهان بیشتر ماهیان از جنوب و قزل آلا عرضه می شود، اظهار داشت: قیمت آبزیان عرضه شده در بازار ماهی به دلیل تنوع آنها از ۳ تا ۲۰ هزار تومان است.
وی با بیان این که تنوع گوشت آبزیان بیش از سایر گوشت های خوراکی است، تاکید کرد: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ توصیه می شود در ماه رمضان حداقل ۲ بار در هفته گوشت ماهی مصرف شود.
وی با اشاره به این که بیش از ۷۰ درصد مصرف ماهی اصفهان از استان های ساحلی وارد می شود، بیان داشت: از طریق استان های ساحلی کشور حدود ۲۰ گونه ماهی مصرفی در ۶ بازار فروش ماهی در استان اصفهان عرضه می شود همچنین ماهیان گرم آبی و پرورشی همچون قزل آلا بقیه نیاز استان را تامین می کند.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان این که سال گذشته تولید آبزیان استان ۵۱۲۰ تن بود، افزود: تا پایان امسال پیش بینی می شود تولید آبزیان در استان اصفهان به ۵ هزار و ۸۰۰ تن برسد.
وی با تاکید بر این که طی چند ماه گذشته با وجود افزایش قیمت نهاده های دام و گران شدن خوراک آبزیان قیمت ماهی در استان اصفهان افزایش نداشته است، خاطرنشان کرد: در حالی که قیمت تولید آبزیان به دلیل گرانی کنستانتره به عنوان خوراک ماهی افزایش داشته ولی قیمت فروش آنها بدون تغییر مانده است.
کد خبر 68295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.