محمدرضا عباسی امروز در گفتو گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا با اشاره به این که برای ماه رمضان در استان اصفهان بیشتر ماهیان از جنوب و قزل آلا عرضه می شود، اظهار داشت: قیمت آبزیان عرضه شده در بازار ماهی به دلیل تنوع آنها از ۳ تا ۲۰ هزار تومان است.
وی با بیان این که تنوع گوشت آبزیان بیش از سایر گوشت های خوراکی است، تاکید کرد: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ توصیه می شود در ماه رمضان حداقل ۲ بار در هفته گوشت ماهی مصرف شود.
وی با اشاره به این که بیش از ۷۰ درصد مصرف ماهی اصفهان از استان های ساحلی وارد می شود، بیان داشت: از طریق استان های ساحلی کشور حدود ۲۰ گونه ماهی مصرفی در ۶ بازار فروش ماهی در استان اصفهان عرضه می شود همچنین ماهیان گرم آبی و پرورشی همچون قزل آلا بقیه نیاز استان را تامین می کند.
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان این که سال گذشته تولید آبزیان استان ۵۱۲۰ تن بود، افزود: تا پایان امسال پیش بینی می شود تولید آبزیان در استان اصفهان به ۵ هزار و ۸۰۰ تن برسد.
وی با تاکید بر این که طی چند ماه گذشته با وجود افزایش قیمت نهاده های دام و گران شدن خوراک آبزیان قیمت ماهی در استان اصفهان افزایش نداشته است، خاطرنشان کرد: در حالی که قیمت تولید آبزیان به دلیل گرانی کنستانتره به عنوان خوراک ماهی افزایش داشته ولی قیمت فروش آنها بدون تغییر مانده است.
خبرگزاری ایمنا: مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: به دنبال بحران مرغ، استان اصفهان از لحاظ تولید و تامین ماهی به عنوان جایگزین گوشت قرمز و مرغ در ماه رمضان محدودیتی ندارد.
کد خبر 68295


نظر شما