اجرای طرح چهار خطه‌کردن محور عبدالخان به بستان در دستور کار قرار گیرد

کارشناس مسئول نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان با اشاره به تلاش برای ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز، گفت: دوطرفه بودن جاده عبدالخان به بستان از مشکلات این محور است و امیدواریم با پیگیری‌هایی که توسط استاندار خوزستان در حال انجام است، چهار خطه بودن این محور اجرایی شود.

رشید زلقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان به واسطه رسالت و مسئولیتی که در حوزه پیاده‌روی اربعین دارد، تمهیدات ویژه‌ای را همه ساله در این زمینه در نظر می‌گیرد که در دو بخش آماده‌سازی زیرساخت‌های جاده‌ای همچون بهسازی، نگهداری، اصلاح نقاط حادثه‌خیز، روشن‌سازی جاده‌ها و بخش حمل‌ونقل زائران بیشتر جلوه می‌کند.

وی افزود: زائران به محض ورود به استان از زیرساخت‌های جاده‌ای استفاده می‌کنند تا به پایانه‌های مرزی برسند، در همین راستا پروژه‌های متعددی طی سال جاری توسط اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان اجرا شد.

کارشناس مسئول نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان خاطرنشان کرد: از آنجا که استان خوزستان از دو پایانه و دو مسیر تردد برای زائران بهره‌مند است، صرفاً به یک تا دو ماه اخیر بسنده نکرده‌ایم بلکه از ابتدای سال جاری تاکنون اجرای تمام پروژه‌ها در راستای آمادگی برای پیاده‌روی اربعین بوده است.

زلقی اضافه کرد: در حوزه نگهداری راه در مرزهای منتهی به پایانه چذابه از اهواز، حمیدیه، بستان و چذابه ۳۵ کیلومتر لکه‌گیری آسفالت و حدود ۲۱ کیلومتر روکش آسفالت با بودجه‌ای نزدیک به یکصد میلیارد تومان انجام شده است.

وی تصریح کرد: در مسیر دوم که از عبدالخان به بستان می‌گذرد برای افرادی که با مسیر تردد آشنا و به دنبال کاهش مسافت رسیدن به پایانه مرزی هستند، از سال ۱۳۹۸ تاکنون عملیات بهسازی محور با هدف بهسازی مسیر ۴۸ کیلومتری آغاز و طی سال گذشته بالغ بر ۲۰ کیلومتر و امسال ۱۵ کیلومتر آن بهسازی شده است و در حال حاضر به عنوان یکی از مسیرهای دارای کیفیت بالا استفاده می‌شود.

کارشناس مسئول نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان با اشاره به عرض کم محور عبدالخان به بستان، تاکید کرد: دوطرفه بودن این مسیر از جمله مشکلات این محور است که امیدواریم با پیگیری‌هایی که توسط استاندار خوزستان در حال انجام است، چهار خطه بودن این محور اجرایی شود، چراکه سبب می‌شود بخش زیادی از مسیر سفر به ویژه برای زائران شمالی خوزستان کوتاه شود.

زلقی با بیان اینکه علائم ترافیکی با هزینه چهار میلیارد تومان در مسیر سوسنگرد چذابه نصب شده است، گفت: پنج نقطه از این مسیر که نیازمند روشن‌سازی بود، شناسایی و با بودجه پنج میلیارد تومانی به صورت نقطه‌ای روشن‌سازی شده است، اجرای گارد بلوک یا نیوجرسی در طول مسیر یکی از اقدامات خوبی بود که اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان آغاز کرد و امسال نیز با جدید بیشتر و با اجرای ۱۶ کیلومتر در طول مسیر منتهی به چذابه در حال انجام است.

وی با اشاره به اجرای ۵۰۰ کیلومتر خط‌کشی در مسیرهای منتهی به مرزها، تاکید کرد: تمام تلاش ما در سال جاری به ویژه ایام اربعین این است که هیچ نقطه حادثه‌خیزی در سطح راه‌ها وجود نداشته باشد.

کد خبر 681470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.