برای مهاجرت به‌عنوان یکی از سیاست‌های کلان کشور باید برنامه‌ریزی شود

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مهاجرت یکی از سیاست‌های کلان کشور است که باید برای آن برنامه‌ریزی داشت و زیرساخت‌های آن را فراهم کرد، گفت: واقعیت این است که نتوانستیم زیرساخت‌های مهاجرت را فراهم کنیم و به همین دلیل تبدیل به آسیب و معضل شده است.

مجید نادرالاصلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اصفهان یک استان پهناور است که در مسیر هشت‌راه عبوری قرار دارد و زمینه اشتغال و زندگی خوب در آن فراهم است و این شرایط ممکن است موجب آسیب‌های جدی یا ایجاد فرصت‌های خوب می‌شود اما برای اصفهان بیشتر آسیب‌زا بوده است، چراکه یکی از معضلات اصلی آن «مهاجرت» است و آسیب حاشیه‌نشینی را به همراه دارد.

وی افزود: هر فرد مهاجری که وارد اصفهان می‌شود، سالانه ۱۰۰۰ متر مکعب آب مصرف می‌کند، در حالی که به‌ازای این مصرف، نه پولی پرداخت، نه اشتغالی ایجاد و نه فرصت‌های زیست شهری فراهم می‌شود، از این‌رو اگر مهاجرت مدیریت شود، فرصت است و اگر رها باشد، تبدیل به تهدید می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مهاجرت به ایجاد شهرک‌های محروم و ورود خانواده‌هایی با جمعیت زیاد تبدیل شده است، گفت: این اتفاق از لحاظ افزایش جمعیت برای کشور خوب است اما وقتی در بعضی موارد ۱۰ نفر در یک منزل ۳۵ متری زندگی می‌کنند، خوشایند نیست، بنابراین باید گفت که نتوانستیم زیرساخت‌های مهاجرت را فراهم کنیم و به همین دلیل تبدیل به آسیب و معضل شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز در بعضی مناطق مهاجرت موجب بحران شده است به این دلیل که زیرساخت‌های مهاجرت، رفاهیات و امکانات ورزشی و حتی فرصت‌های آموزشی و بهداشتی را نداریم، ادامه داد: مدیریت شهری به‌صورت واحد و جداگانه نمی‌تواند برای رفع معضل مهاجرت کاری انجام دهد، زیرا باید در این باره سیاست تمرکز و کنترل در کشور مورد توجه قرار گیرد.

نادرالاصلی با بیان اینکه مهاجرت یکی از سیاست‌های کلان کشور است که باید برای برنامه‌ریزی داشت و زیرساخت‌های آن را فراهم کرد، تصریح کرد: اصفهان شهر برخورداری است و اگر شرایطی ایجاد می‌شد که این کلانشهر فقط توسط مدیران آن مدیریت شود، شرایط فعلی ساماندهی می‌شد اما اصفهان تابع سیاست‌های کلان کشوری است و به همین دلیل بسیاری از کارها را نمی‌تواند انجام دهد.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه اگر مهاجرت ساماندهی شود، امکان زدودن آسیب‌ها و تبدیل به فرصت‌ها نیز فراهم خواهد شد، گفت: در بحث اشتغال طرح جدیدی با عنوان «ایجاد خانه‌های اشتغال» مطرح کردیم، البته اگر در شهرداری از فرصت‌های مجموعه‌های فرهنگی استفاده کنیم، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد و برای جوانان انگیزه ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اصفهان با کمترین توان فکری می‌تواند بیشترین بازدهی را به نسبت کشور داشته باشد، تصریح کرد: از مجموع ۲۲۰ برند صنایع دستی، حدود ۱۹۰ مورد آن در اصفهان وجود دارد، بنابراین می‌توان با کمترین امکانات فرصت‌ها را ایجاد و افراد را ساماندهی کرد.

کد خبر 676405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.