استراتژی‌های سئول برای تحقق شهر هوشمند

سئول، پایتخت کره جنوبی که آغاز رویکردهای شهر هوشمند در آن به سال ۲۰۱۴ برمی‌گردد، میزبان اولین شهر هوشمند جهان موسوم به سونگدو است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، داده‌ها در قلب پروژه‌های شهر هوشمند پایتخت کره به‌حساب می‌آید که تجزیه و تحلیل الگوهای شهری مانند جریان ترافیکی، سرعت و کیفیت هوا را از طریق نصب سنسورهای دیجیتالی در سراسر شهر تسهیل کرده است.

علاوه بر این، مدیران سئول از رویکردهای شهر هوشمند برای تضمین امنیت افرادی (به‌ویژه سالمندان) بهره گرفته‌اند که تنها زندگی می‌کنند. سنسورهایی که برای این منظور در منازل افراد مورد نظر نصب می‌شود، داده‌هایی را از نبود جنبش در یک بازه زمانی مشخص به مرکز پردازش داده‌ها ارسال می‌کند و افراد مسئول را به حضور سریع در محل برای اطمینان از وضعیت فرد سوق می‌دهد.

استراتژی‌های سئول برای تحقق شهر هوشمند

علاوه بر این، سنسورهای نیز در سراسر شهر نصب شده است که اطلاعاتی را در زمینه دما، رطوبت و روشنایی به مرکز پردازش داده‌ها ارسال می‌کند و از این طریق مدیران را به بهبود خدمات و یا اقدام به‌موقع برای حل مشکلات احتمالی در هر منطقه سوق می‌دهد. نصب سنسورهای هوش مصنوعی در سراسر پایتخت کره جنوبی، به کشف الگوهای ارتکاب جرم در سراسر شهر کمک زیادی کرده و اقدام به موقع مأموران امنیتی را برای کاهش امکان وقوع جرایم به دنبال داشته است.

توسعه شبکه‌های اینترنت پرسرعت در بخش حمل‌ونقل از دیگر اقدامات مدیران سئول برای افزایش هوشمندی شهر بوده که افزایش گرایش شهروندان به عبور و مرور از طریق خودروهای عمومی و در نتیجه کاهش قابل توجه تولید گازهای آلاینده را در پی داشته است.

در سال ۲۰۲۰، دولت شهری سئول متعهد شد که «انقلاب صنعتی چهارم» را با نصب ۵۰ هزار حسگر جدید اینترنت اشیا (IoT) در پل‌ها، جاده‌ها، راه‌آهن‌ها و ساختمان‌ها رقم بزند. علاوه بر این، سئول با نصب نزدیک به ۲۰ هزار دوربین مداربسته با تمام ظرفیت‌های ارتباطی، پلیس و آتش‌نشان‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن در جریان موقعیت‌های خطرناک قرار می‌دهد.

کد خبر 674626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.