حذف مانع وقت در سوانح با اورژانس دیجیتال آلمان

آلمان در حال آزمایش فناوری‌های جدید مبتنی بر 5G است که به دنبال آن مراقبت‌های اورژانس دیجیتال می‌تواند جان افراد بیشتری را نجات دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، زمان یکی از جنبه‌های مهم پزشکی اورژانس محسوب می‌شود و پیش از تصمیم‌گیری در مورد تشخیص هدفمند و درمان بعدی برای شانس بقای بیماران بسیار مهم است. این بازه زمانی در حال حاضر به فاصله تا نزدیک‌ترین کلینیک و در دسترس بودن کادر متخصص و تجهیزات در آنجا بستگی دارد. با این وجود استفاده از فناوری 5G، راه‌حل‌های دیجیتال و فناوری‌های انتقال می‌تواند این بازه زمانی بحرانی را به میزان قابل توجهی کوتاه کند و امکان انتقال مراحل تشخیصی و اولیه درمانی به محل اورژانس را فراهم آورد.

فناوری 5G دارای قابلیت انتقال داده‌های پایدار و سریع است و امکان تبادل داده‌های قابل اعتماد را در زمان واقعی حتی در مکان‌هایی با تراکم بالای کاربران فراهم می‌کند. استانداردهای مربوط به حفاظت از داده‌های شخصی و یکپارچگی داده‌ها، یعنی حفاظت فنی داده‌ها نیز در آن بسیار بالا هستند. این فناوری با تقسیم شبکه به بخش‌های مختلف (معروف به برش شبکه) و ایجاد شبکه‌های سلولی محلی و حفاظت‌شده خاص پشتیبانی می‌شود.

منطقه کلان‌شهری راین-نکار در آلمان در حال ارزیابی پتانسیل فناوری 5G به این صورت است که کادر اورژانس در آمبولانس حامل بیمار می‌توانند با یک متخصص مربوطه در بیمارستان تماس‌های ویدئویی بلادرنگ برقرار و با وی مشورت کنند. استفاده از توموگرافی کامپیوتری جمجمه متحرک (CT) واقع در آمبولانس‌ها نیز مورد آزمایش این کادر قرار دارد. تمام داده‌های به‌دست آمده در این آزمایش‌ها را می‌توان به‌صورت ایمن و در زمان واقعی از طریق 5G انتقال داد و تجزیه‌وتحلیل و ارزیابی کرد.

راین-نکار استفاده از هوش مصنوعی را نیز مورد آزمایش قرار داده است، به این معنی که بیشترین اقدامات مربوط به تشخیص بهتر و تصمیم‌گیری سریع‌تر در مورد نوع و محل درمان در آمبولانس انجام می‌شود.

این پروژه که توسط وزارت دیجیتال و حمل‌ونقل فدرال آلمان تأمین مالی می‌شود، مسیر ارائه مراقبت‌های اورژانسی یکپارچه، سیار و از راه دور را هموار و امکان ارائه تصمیم‌گیری‌های سریع‌تر و دقیق‌تری را در مورد مراحل تشخیص و درمان اولیه فراهم می‌کند. این امر در شرایط اضطراری خاص هم‌چون سکته مغزی، آمبولی ریه یا انفارکتوس میوکارد بسیار مهم است.

دانش به‌دست‌آمده طی این آزمایش نیز پتانسیل زیادی برای بهبود شرایط ارائه مراقبت در مناطق روستایی دارد که از بیمارستان‌ها یا متخصصان کمتری بهره‌مند هستند و در همه زمینه‌ها می‌تواند میزان عوارض و مرگ‌ومیر بیماران اورژانسی را کاهش و در نتیجه شانس نجات آن‌ها را افزایش دهد. این دانش می‌تواند در طولانی‌مدت به سایر الگوهای بیماری و مناطق جغرافیایی بزرگ‌تر نیز منتقل شود.

کد خبر 674282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.