رئیس مرکز توسعه حل اختلاف: باید پاسدار حقوق عامه در بورس باشیم

رئیس مرکز حل اختلاف کشور گفت: در بازار سرمایه احتمال وقوع جرایمی که حقوق عامه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، زیاد است و از همین رو باید پاسدار حقوق عامه در بورس باشیم.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام هادی صادقی در مراسم افتتاح شعبه تخصصی ویژه بازار سرمایه شورای حل اختلاف تهران با تبریک دهه امامت و ولایت اظهار کرد: عید غدیر مکمل دین توحید است. در صورت وجود پرونده‌های بیشتر آماده هستیم که شعب دیگری نیز راه‌اندازی کنیم و از افرادی که مسئولیت این شعبه را پذیرفته‌اند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به پیچیدگی بازار سرمایه افزود: به علت این پیچیدگی است که شعب دادگاه‌های تخصصی برای این حوزه راه‌اندازی شده است. از همین رو در شورای حل اختلاف سعی کردیم از افراد متخصص استفاده کنیم. یک حقوق‌دان برجسته و دو نفر دیگر نیز از دیگر زوایا به موضوع رسیدگی خواهند کرد تا بتوانند بهترین راه‌حل‌ها را ارائه دهند.

رئیس مرکز حل اختلاف کشور ادامه داد: خوب است به جای رویکرد مجازات‌گرایانه، رویکرد اصلاح و جبران و روش‌های ترمیمی را پیش بگیریم. شوراهای حل اختلاف با این رویکرد شکل می‌گیرند تا پیش از صدور حکم قضائی سخت، مجرم را به جرم خود آگاه کنند و او را به جبران جرم خود وادار سازد.

وی در هشدار به همکاران خود درباره این شعبه تخصصی بیان کرد: ما به دنبال صلح و سازش هستیم و به دنبال حداقل مجازات و حداکثر اصلاح باید باشیم، اما لازم است که مراقب باشیم این رویکرد موجب تجری مجرمان نشود و ارتکاب جرم ارزان و آسان نشود، چرا که این احتمال در بازار سرمایه وجود دارد.

صادقی افزود: در بازار سرمایه احتمال جرایمی که حقوق عامه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، زیاد است. از همین رو در شورای حل اختلاف باید پاسدار حقوق عامه در بورس و بازار سرمایه باشیم و اگر ترمیمی صورت گیرد، باید حقوق تمامی افراد در ارتکاب یک جرم در نظر گرفته شود. نباید با مصالحه‌های ساده از جرایم بازار سرمایه عبور کنیم.

وی با اشاره به اغتشاشات سال گذشته اضافه کرد: تمام قدرت‌های دنیا از قدرت خود در مقابل ما استفاده کردند و همه را بسیج کردند که حکومت ما را ساقط کنند، اما با عفو گسترده‌ای که در زمستان سال گذشته صورت گرفت، دوام حکومت تضمین شد.

رئیس شورای حل اختلاف کشور با اشاره بورس تصریح کرد: سازمان بورس می‌تواند با حفظ حقوق عامه به دوام کار خود کمک کند. قضات باید بدانند هم‌پای معلمان هستند و شأن والایی دارند. اگر قضات عدالت بورزند، منجر به حیات جامعه می‌شود. همانطور که معلمان حیات اولیه می‌دهند، قضات نیز حیات ثانویه به جامعه می‌بخشند.

کد خبر 670860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.