تمدید بیمه تکمیلی فرهنگیان به کجا رسید؟

طبق قراردادی یک ساله تا یکم تیرماه سال جاری فرهنگیان تحت پوشش بیمه تکمیلی شرکت دانا هستند که بر اساس آمار طی این مدت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فرهنگیان و افراد تحت تکفل آن‌ها تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بیمه‌های مکمل به‌عنوان تکمیل‌کننده پوشش هزینه‌های درمانی عمل می‌کنند؛ این بیمه‌نامه به صورت گروهی، انفرادی و خانواده ارائه می‌شود، از این رو بیمه تکمیلی فرهنگیان در دسته بیمه گروهی قرار می‌گیرد.

در سال‌های گذشته تعهدات بیمه تکمیلی برای این قشر به‌صورت صندوقی تأمین می‌شد، در این روش بخشی از خدمات درمانی مانند دندان‌پزشکی و عینک تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گرفت، اما در اواخر خردادماه ۱۴۰۱ توافقنامه جدیدی بین وزارت آموزش و پرورش و شرکت بیمه دانا امضا شد، طبق این توافق ۹۰ درصد خدمات درمانی فرهنگیان تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان به قوت خود باقی است

علی‌رغم انتشار اخباری مربوط به پایان رسیدن تاریخ قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان تا سه روز دیگر (یکم تیرماه) و نگرانی‌ها نسبت به بلاتکلیفی فرهنگیان به دلیل مشخص نبودن تمدید یا عقد قرارداد جدید، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که در فرایند بیمه تکمیلی فرهنگیان هیچ اختلالی رخ نداده و تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان به قوت خود باقی است.

وزارت آموزش و پرورش در راستای تحقق سند تحول بنیادین و ارتقا کیفیت خدمات بیمه تکمیلی درمان به فرهنگیان و تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با فرهنگیان بر این امر، پس از جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات ارائه شده از سوی متخصصان و نمایندگان شرکت‌های متعدد بیمه تجاری در نهایت اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با شرکت بیمه دانا کرد.

طبق این قرارداد از یکم تیرماه سال گذشته تا یکم تیرماه سال جاری فرهنگیان تحت پوشش بیمه تکمیلی شرکت دانا قرار گرفته‌اند که بنا بر اعلام اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش طی این مدت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فرهنگیان و افراد تحت تکفل آن‌ها تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار گرفتند.

پیش از این اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش طی اعلاعیه‌ای در خلاصه عملکرد شرکت بیمه طرف قرارداد طی ۱۱ ماه گذشته از سوی فرهنگیان و اعضای خانواده‌شان اعلام کرده بود، استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه اول) شامل انواع رادیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، ام‌آرآی، انواع سنجش تراکم استخوان، پزشکی هسته‌ای حدود ۶۰۰ هزار بار مراجعه، استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه دوم) شامل تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار عضله، نوار مغز، نوار عصب، خدمات تشخیصی قلبی و عروقی شامل انواع الکتروکاردیوگرافی نوار قلب بیش از ۱۷۰ هزار بار مراجعه، استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه سوم و چهارم) شامل انواع خدمات آزمایش‌های تشخیصی پزشکی مانند پاتولوژی و ژنتیک پزشکی، ناهنجاری‌های جنینی، تست‌های غربالگری مارکرهای جنینی و آزمایش‌های ژنتیک جنین بیش از ۵۶۰ هزار بار مراجعه، استفاده از خدمات جبران هزینه‌های ویزیت و داروهای ایرانی و خارجی بیش از سه میلیون بار مراجعه، استفاده از خدمات دندان‌پزشکی شامل کشیدن دندان، ترمیم دندان، درمان ریشه، جراحی لثه بیش از ۳۷۰ هزار بار مراجعه، اعمال جراحی و بستری در بیمارستان و مراکز جراحی محدود بیش از ۱۰۰ هزار بار مراجعه و استفاده از خدمات جبران هزینه مربوط به خرید عینک طبی یا لنز تماس طبی بیش از ۱۴۰ هزار مورد صورت گرفته است.

از آن جایی که نگرانی‌ها برای تمدید نکردن بیمه فرهنگیان ادامه داشت، عباس دانشور، رئیس اداره بیمه وزارت آموزش و پرورش با رد برخی از گمانه‌زنی‌ها در خصوص اختلال در روند بیمه تکمیلی فرهنگیان، اظهار کرد: در فرایند بیمه تکمیلی فرهنگیان هیچ اختلالی رخ نداده و تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان به قوت خود باقی است.

وی تاکید کرد: اخبار بیمه تکمیلی فرهنگیان و اطلاعات جدید بیمه تکمیلی در قالب بخشنامه اداری و اخبار مربوط به آن، صرفاً از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش منتشر خواهد شد.

انعقاد قرارداد وزارت آموزش‌وپرورش با شرکت بیمه دانا

پیش تر نیز در تاریخ هجدهم خردادماه، وزارت آموزش و پرورش قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان را به روش بیمه‌گری با شرکت بیمه دانا منعقد کرد.

سعید عسکری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: پیش از این، روش بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌صورت صندوقی بود که مورد رضایت همکاران فرهنگی نبود، لذا با سازوکاری جدید، تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت بیمه دانا برای تغییر از روش «صندوقی» به «بیمه‌گری» امضا کردیم.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به حوزه خدمات درمانی فرهنگیان، افزود: افزایش تعهدات بیمه‌ای از اهداف این تفاهم‌نامه است، بخشی از حق بیمه تکمیلی از سوی دولت و بخش دیگر توسط بیمه‌گر پرداخت خواهد شد؛ همچنین خدمات عینک و خدمات دندانپزشکی از جمله مواردی بوده که در این تفاهم‌نامه آمده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تلاش‌های بسیاری برای جایگزینی بیمه جدید صورت گرفته و این قرارداد از اول تیرماه اجرایی خواهد شد.

کد خبر 667945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.