حکمرانی مطلوب در ورزش با همراهی تمام سنین و صنوف میسر می‌شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: حکمرانی مطلوب در ورزش با همراهی خانواده بزرگ و ارزشمند ورزش کشور در تمام سنین و صنوف میسر می‌شود و باید از نگاه جزیره‌ای و موازی کاری پرهیز شود.

به گزارش ایمنا، حمید سجادی در نشست هم‌اندیشی در حکمرانی ورزشی، اظهار کرد: برای تحقق خواسته‌های‌مان باید منسجم و متحد، طبق فرامین قدم برداشته و مانع اقدامات جزیره‌ای و موازی‌کاری شویم؛ حکمرانی مطلوب در ورزش با همراهی خانواده بزرگ و ارزشمند ورزش کشور در تمام سنین و صنوف میسر می‌شود، همچنین باید از نگاه جزیره‌ای و موازی کاری پرهیز شود.

وی افزود: در ابتدا کلام امام علی (ع) الگوی کامل انسانیت، مدیریت و حکمران مطلوب را در پیش‌رو قرار می‌دهم، ایشان می‌فرمایند «مشورت عین هدایت است. آن کسی که به رأی خود قناعت کند، خویشتن را به خطر افکنده است.»

وزیر ورزش تصریح کرد: همانطور که می‌دانیم، در تعریف مفهوم حکمرانی، بر مجموعه اقداماتی تاکید می‌شود که هدف اصلی آن دست یافتن به اهداف مشترک ذی‌نفعان است، ذی‌نفعانی که می‌توانند یک گروه، یک سازمان، یک کشور، یک جامعه و در کل یک مجموعه مثل مجموعه ورزش باشند.

وی با بیان اینکه در بحث حکمرانی در ورزش، مقصود و مخاطب و جامعه هدف ما مشخص است که در نگاه کلی آن را جامعه بزرگ ورزش کشور می‌دانیم، تصریح کرد: اهداف متعالی را هم در ذهن‌مان داریم و همه می‌خواهیم با بهره‌گیری از مدل‌های حکمرانی از جمله حکمرانی متعالی، حکمرانی خوب و حکمرانی سالم، به دستاوردهای بزرگی برسیم و توسعه و پیشرفت ورزش و سلامتی و نشاط جامعه را شاهد باشیم.

سجادی گفت: در این زمینه، آنچه باید در نظر داشته باشیم این است که آیا ما واقعاً می‌دانیم چه می‌خواهیم و می‌دانیم چطور باید آنچه می‌خواهیم را محقق کنیم؟ شناخت درست، به روز بودن، واقعیت‌نگری و واقع‌اندیشی، ظرفیت و امکان‌سنجی، همراه ساختن جامعه هدف و بسیاری از اقدامات دیگری که همه شما عزیزان و بزرگان به خوبی به آنها واقف هستید، در کنار یکدیگر موجب می‌شود تا موضوع حکمرانی در ورزش از روی کاغذها و مقالات و پژوهش‌ها و همایش‌ها برخاسته و بر دل ذی‌نفعان و کنشگران بنشیند و عملیاتی شود.

وی ادامه داد: شناخت درست و به روز و واقع‌بینانه موجب می‌شود بدانیم چه می‌خواهیم و اقدام عملیاتی و بی‌وقفه و هدفمند و جسورانه و هوشمندانه است که ما را به سمت تحقق آنچه می‌خواهیم پیش می‌برد.

وزیر ورزش اضافه کرد: در حکمرانی مطلوب شناخت ذی‌نفعان و جامعه هدف، فرهنگ حاکم بر این جامعه، مبارزه با اشتباهات و ندانستن‌ها و ناآگاهی‌ها و جلوگیری از تخلفات و اختلافات، توجه به شرایط اقتصادی و مالی و معیشتی و مبارزه با فساد، انتخاب مسئولین و مدیران و مربیان شایسته و توانمند و در کنار همه‌ی این موارد مشورت و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم فکری و اجرایی پیشکسوتان، اندیشمندان، کارشناسان و صاحب‌نظران، دست‌اندرکاران، ورزشکاران و جامعه نخبگانی است که ما را به مقصد و مقصود می‌رساند. یقیناً حکمرانی مطلوب در ورزش با همراهی خانواده بزرگ و ارزشمند ورزش کشور در تمامی سنین و صنوف میسر می‌شود.

وی افزود: از کودکان و نونهالان، تا پیشکسوتان، از ورزشکاران آماتور تا حرفه‌ای‌ها، از مربیان تا کادر فنی و اجرایی، از صاحبان صنایع مرتبط تا باشگاه‌داران، از کارشناسان و کارمندان تا مقام وزیر و معاون و مشاور همه باید در مسیر حرکت کنیم و برای تحقق آنچه می‌خواهیم منسجم و متحد، قدم طبق فرامین برداریم و مانع اقدامات جزیره‌ای و موازی‌کاری شویم. به موقع ببینیم، صحیح هدف‌گذاری کنیم، تخصصی و واقع‌گرایانه سیاستگذاری کنیم و با اهتمام اجرا کنیم.

سجادی تصریح کرد: می‌دانیم که نگاه متعالی و مطلوب، تحقق حکمرانی مطلوب است. و می‌دانیم که تا رسیدن به این نقطه راهی مهم در پیش داریم اما نباید از ترس اینکه این نگاه ایده‌آل است، از انجام آن واهمه داشت. مجموعه حاکمیت و دولت مردمی همانطور که تا به امروز دیده‌ایم و بارها شاهد حمایت‌های بی‌دریغ و پیگیری‌های ویژه مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و اعضای هیئت دولت بودیم، توجه ویژه‌ای به ورزش دارند.

وی خاطرنشان کرد: با این نگاه و پشتوانه عظیم می‌توانیم حکمرانی مطلوب در ورزش را اجرایی کنیم و به اهداف متعالی در این حوزه برسیم. با اقدام درست امروز است که می‌توانیم فردای ورزش کشور را در حرفه‌ای‌گری، توسعه‌یافتگی، پیشرفت و اقتدار و توسعه پایدار ببینیم و هم در ورزش قهرمانی موفق باشیم و هم در ورزش همگانی، همگانی کردن ورزش و فعالیت‌های سلامت‌محور که قطعاً موجب نشاط و تندرستی جامعه می‌شود و اقتضای جوامع پیشرفته، شاداب و سالم، موفق و امیدوار و آینده‌نگر است.

منبع: ایرنا

کد خبر 667205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.