هر ایرانی، یک پرونده سلامت خواهد داشت

مدتی است که پرونده‌های کاغذی و چاپی سلامت بسیاری از مردم ایران به پرونده‌های الکترونیکی تبدیل شده است و وزیر بهداشت از تلاش این وزارتخانه برای تشکیل پرونده سلامت برای هر ایرانی اطلاع داده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پرونده الکترونیکی سلامت عبارت است از مجموعه‌ای از اطلاعات بیمار که به‌صورت جزئی و دقیق به‌صورت الکترونیکی ذخیره می‌شود و دسترسی و نگهداری از آن برخلاف مدارک چاپی و کاغذی آسان‌تر است.

هر ایرانی، یک پرونده سلامت

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفری که به چهارمحال‌وبختیاری داشت، با اشاره به لزوم تشکیل پرونده سلامت برای هر ایرانی، اجرای طرح سلامت بخش در بوشهر، کردستان و خراسان جنوبی و رایگان شدن خدمات بستری در صورت مراجعه از مسیر نظام ارجاع در این سه استان را موفقیت‌آمیز خواند.

وی با اشاره به رویکرد دولت مردمی در توجه ویژه به مناطق محروم، افزود: در این دولت تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای قابل توجهی به استان چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت که شامل دستگاه‌های MRI، سی‌تی‌اسکن و سی‌تی آنژیو بوده و همه تلاش دولت بر این است تا غبار محرومیت از سیمای این استان زدوده شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه در تلاشیم برای ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر پرونده سلامت تهیه کنیم، گفت: با تشکیل پرونده بیمه سلامت و از طریق ساماندهی نظام ارجاع هزینه‌های درمانی تا ۹۵ درصد کاهش یابد.

وی گفت: امروز با انجام آزمایش بارداری نام و اطلاعات مادر در سامانه ثبت می‌شود و تا پایان بارداری بررسی وضعیت ادامه دارد.

آخرین وضعیت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای اصفهانی‌ها

همچنین پیش از این حمید گله‌داری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در همین خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد از جمعیت در مناطق شهری به مراکز بهداشتی مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند و پرونده الکترونیک سلامت تشکیل دادند، البته در دوره کووید _۱۹ به دلیل موضوع واکسن حدود ۹۵ درصد به مراکز مراجعه و ثبت‌نام کردند و توانستند واکسن دریافت کنند، اما در مورد سایر مراقبت‌ها از جمله دیابت، فشار خون، سرطان‌ها و سایر موارد مراجعه‌ای نداشتیم و جمعیت به‌طور تقریبی غیرفعال بود.

وی افزود: سال جاری قرار شد در قالب طرح پزشک خانواده در مناطق شهری، جمعیتی را فراخوان کنیم و پرونده الکترونیک سلامت برای آن‌ها تشکیل دهیم، اما با توجه به اینکه حجم کار وسیع است، تاکید وزارت بهداشت این بود که کار را در قالب جدول زمان‌بندی از شهرهای کوچک‌تر و شهرهایی که دسترسی آن‌ها به مرکز دورتر است همچنین از شهرهای کوچک‌تر آغاز کنیم تا به کلان‌شهر اصفهان برسیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: فاز اول در شهرهای خوانسار و گلپایگان آغاز شده که حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت این دو شهرستان است، همچنین از روز شنبه، نهم اردیبهشت‌ماه ستاد اجرایی شهرستان تشکیل شد. در استان اصفهان ستاد اجرایی دانشگاه علوم پزشکی را تشکیل دادیم.

کد خبر 665265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.