مهم‌ترین مسئله در سال جاری برگزاری انتخابات است

وزیر کشور با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مسئله‌ای که در سال جاری داریم، برگزاری انتخابات در روز یازدهم اسفندماه است، گفت: دشمنان از مدت‌ها قبل تلاش می‌کنند تا با ناکارآمد نشان دادن دولت و مجلس، مردم را ناامید کرده تا مشارکت در انتخابات کم شود.

به گزارش ایمنا، احمد وحیدی امروز -دوشنبه بیست‌وپنجم اردیبهشت‌ماه- در جمع استانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه زنگ شروع فعالیت‌های مربوط به انتخابات را زده‌ایم، اظهار کرد: افق ما برای مشارکت و حضور مردم حضور بیش از ۶۰ درصدی است و همه برنامه‌ها باید بر همین اساس تنظیم شود.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مسئله‌ای که در سال جاری داریم، برگزاری انتخابات در روز یازدهم اسفندماه است، افزود: دشمنان از مدت‌ها قبل تلاش می‌کنند تا با ناکارآمد نشان دادن دولت و مجلس، مردم را ناامید کرده تا مشارکت در انتخابات کم شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه تورم در کشور وجود دارد، اما تمام مسائل ما تنها تورم نیست و دشمن به دنبال بزرگ کردن این مشکل است، تصریح کرد: با توجه به اقدامات بزرگی که در دولت سیزدهم در همین مدت کوتاه انجام شده است، چنین اقدامی از سوی دشمنان جفای بزرگ در حق دولت و مجلس شورای اسلامی است.

وی با اشاره به برخی تلاش‌های دشمنان در این خصوص و با هدف انجام عملیات روانی در داخل، گفت: همه باید این اقدامات و تحرکات دشمنان را به خوبی رصد کرده و بشناسیم تا بتوانیم با قدرت در صحنه حضور داشته باشیم.

وحیدی ارائه خدمات به مردم، رسیدگی و حل مشکلات آنان را وظیفه ذاتی تمام مسئولان به ویژه مقام‌های استانی و محلی دانست و اضافه کرد: در این راستا لازم است تا استانداری‌ها و بخش‌های تابعه با برنامه‌ریزی گسترده‌تر وارد عمل شده تا مشکلات مردم در اسرع وقت برطرف شود.

وی مؤلفه امنیت، سلامت و رقابت را با توجه به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از دیگر امور مرتبط با انتخابات پیش‌رو دانست و گفت: استانداران باید برای این بخش‌ها نیز برنامه‌ریزهای لازم را با انتخاب افراد معتمد در هیئت اجرایی انجام داده و بی‌طرفی خود را حفظ کنند.

وزیر کشور با تاکید بر ضرورت نظارت استانداران بر امور اداری، اجرا و شمارش آرای انتخابات، ادامه داد: علاوه‌بر تلاش‌ها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات لازم است امور اداری انتخابات نیز به بهترین شکل انجام شود.

آموزش ۷۵۰ هزار نفر از عوامل اجرایی انتخابات

محمدرضا غلامرضا، رئیس ستاد انتخابات کشور در این جلسه انتخابات یازدهم اسفندماه را خطیر دانست و گفت: ما برای برگزاری انتخابات ۲۵ فرآیند مختلف داریم که ذیل هرکدام از آن‌ها ده‌ها فعالیت باید انجام شود و برنامه‌های لازم در این ارتباط تنظیم و تهیه شده است.

وی از استانداران سراسر کشور درخواست کرد تا نسبت به تعیین هیئت‌های اجرایی برای انتخابات اسفندماه و صدور احکام لازم برای آنان اقدامات لازم را در اولین فرصت انجام دهند تا امور بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش برود.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اقدامات انجام شده برای آموزش ۷۵۰ هزار نفر عوامل اجرایی انتخابات، خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های لازم در این ارتباط آماده و برای همه استان‌ها ارسال خواهد شد و با توجه به پیچیدگی روند برگزاری انتخابات لازم است تا همه دست اندرکاران به موقع نسبت به انجام برنامه‌های پیش‌بینی شده اقدام کنند؛ چراکه بروز هرگونه خللی در این ارتباط بر کل روند امور تأثیرگذار است.

وی با اشاره به اقدامات این ستاد برای پررنگ‌تر کردن نقش احزاب و گروه‌های سیاسی در انتخابات، افزود: در این ارتباط نیز آئین‌نامه‌ای تهیه شده است که در آن پیش بینی‌های لازم در ارتباط با ورود جریان‌ها و ائتلاف‌های سیاسی صورت گرفته است.

غلامرضا خاطرنشان کرد: لازم است استانداری‌ها از هم اکنون بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و ایجاد بانک اطلاعاتی نیازهای خود از جمله نیروی انسانی و تجهیزات را برآورد و پیش‌بینی کنند تا به موقع نسبت به تأمین آنها اقدام شود.

گفتنی است، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهار ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 661477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.