نقش تربیتی اعضای هیئت‌علمی بسیار برجسته است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نقش تربیتی اعضای هیئت علمی بسیار برجسته است و یک رفتار مناسب و راهنمایی مناسب با آنها می‌تواند آینده یک دانشجو را بهترین نحو شکل دهد؛ خدای ناکرده اگر برخورد و رفتار نامناسبی صورت گیرد، می‌تواند آینده یک دانشجو را از مسیر اصلی خود دور سازد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در آیین معرفی اعضای هیئت علمی نمونه دانشگاه‌ها که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به فرآیند دقیق و عالمانه انتخاب اساتید نمونه دانشگاه‌ها اظهار کرد: اعضای هیئت علمی که به عنوان نمونه انتخاب و معرفی شده‌اند اساتیدی کاملاً جامع اول اطراف هستند که در طعم جدید در همه حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگ، فناوری و نوآوری دارای سوابق و خدمات درخشان هستند.

وی افزود: تمام اعضای هیئت علمی که از طرف دانشگاه‌ها به کمیته انتخاب اعضای هیئت علمی وزارت علوم معرفی شدند شایستگی نمونه بودن را دارا هستند و ما از بین بهترین اساتید، تعدادی را که امتیاز بیشتری داشتند به عنوان نمونه معرفی کردیم.

زلفی گل تاکید کرد: اعضای هیئت علمی نمونه از لحاظ تربیتی فرهنگی و سوابق مدیریتی فعالیت‌های پژوهش فناوری جزو بهترین اساتید دانشگاه‌ها هستند و دانشگاه‌های ما اعضای هیئت علمی و دانشجویان ما به داشتن چنین بزرگانی افتخار می‌کنند.

وی خاطر نشان‌کرد: برای نمونه ما در بین اعضای هیئت علمی نمونه که امروز معرفی شدند اساتیدی را داریم که سابقه استانداری، تاسیس دانشگاه، ایجاد پژوهشگاه و پارک‌های علم و فناوری را دارا هستند و در عرصه علم و عمل جزو بهترین‌های آموزش عالی محسوب می‌شوند.

وزیر علوم با اشاره به اینکه تمام افراد شاغل در محیط دانشگاه نقش تربیتی و فرهنگی دارند گفت: نقش تربیتی اعضای هیئت علمی بسیار برجسته است و یک رفتار مناسب و راهنمایی مناسب با آنها می‌تواند آینده یک دانشجو را بهترین نحو شکل دهد؛ خدای ناکرده اگر برخورد و رفتار نامناسبی صورت گیرد، می‌تواند آینده یک دانشجو را از مسیر اصلی خود دور سازد.

زلفی گل گفت: با توجه به نقش تربیتی و هدایتگران‌های که اعضای هیئت علمی و تمام افرادی که در دانشگاه شاغل هستند، دارند باید این افراد به شکل ویژه دیده شوند و با سایر اقشار جامعه مورد مقایسه قرار نگیرند.

وی بحث آموزش و تدریس را یک بحث کاملاً حرفه‌ای که نیازمند تخصص و آموزش‌های ویژه است دانست و گفت: به معاونت فرهنگی ماموریت داده‌ایم آموزش منش استادی و شیوه‌های تدریس را برای اعضای هیئت علمی تازه استخدام ایجاد کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یکی از اهداف برگزاری آیین معرفی اعضای هیئت علمی را در راستای تحقق مرجعیت علمی در کشور دانست و گفت: اعضای هیئت علمی که به عنوان نمونه انتخاب و معرفی می‌شوند، می‌توانند الگوی دانشجویان و ذینفعان محیط‌های علمی قرار بگیرند.

زلفی گل از اشاره به بعضی از اساتید نمونه کشوری به تحصیل علم نافع و علم کاربردی استقبال کرد و گفت: جامعه دانشگاهی انتظار می‌رود برای حل مسائل کشور و اداری ارزان‌تر و مطلوب‌تر کشور راهکار و روش ارائه کنند.

گفتنی است، در مراسمی که امروز در دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزیر علوم برگزار شد، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و ممیزه همچنین معاونان آموزشی، پژوهشی، فناوری، اداری و مالی و مدیریت منابع این وزارتخانه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و نیز تعدادی از روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها حضور داشتند که طی آن ۵۲ عضو هیئت علمی به عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری مورد تجلیل قرار گرفتند.

کد خبر 658558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.