به گزارش ایمنا، سیدعلی عبدالهی اظهار کرد: با توجه به آغاز سال جدید و سفرهای نوروزی و بهمنظور کاهش زمان انتظار متقاضیان دریافت خدمات معاینه فنی و ترغیب شهروندان به انجام معاینه فنی خودروها، سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان اقدام به افزایش ساعات کاری تمام مراکز معاینه فنی در روزهای پایانی سال کرد.
وی افزود: بررسی آمار میزان مراجعات به مراکز معاینه فنی از بیستم اسفندماه ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل از آن، حاکی از رشد بیش از ۴۰ درصدی در میزان پذیرش در مراکز معاینه فنی خودرو شهر اصفهان است.
مدیرعامل سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان تصریح کرد: در سال پیش رو علاوه بر آمادگی مراکز معاینه فنی خودروهای سبک جهت ارائه خدمات مذکور به شهروندان در ایام نوروز، ارائه خدمات به خودروهای سنگین و نیمهسنگین و خدمات معاینه فنی مکانیزه موتورسیکلت نیز مطابق برنامه اعلام شده میسر شده است.
نظر شما