نیازمند ایجاد زنجیره ارزش افزوده در بخش صنعت و معدن استان هستیم

استاندار کرمانشاه با اعلام آمادگی برای حمایت عملیاتی از صنعتگران و معدنکاران استان، بر ضرورت زنجیره سازی از تولید مواد اولیه تا انواع کالاهای فرآوری شده تاکید کرد و از تولیدکنندگان خواست که با نهایت انگیزه و تلاش برای رشد اقتصادی بیشتر استان به سمت گشایش موانع و بن بست ها گام بردارند.  

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست بررسی و پیگیری مشکلات حوزه صنعت و معدن استان، اظهار کرد: از ارائه پیشنهادات و انتقادات صاحبان صنایع و معادن در استان استقبال می‌کنیم و چکش کاری مسائل موجود برای انجام مقدمات اجرایی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: یکی از ارکان تغییر وضعیت استان کرمانشاه به سمت رشد و تعالی بیشتر، عرصه فعالیت‌های صنعتی و تولیدی است که از ضروریات شرایط کنونی به شمار می‌آید.

صحرایی با اعلام آمادگی برای حمایت عملیاتی از صنعتگران و معدنکاران استان، از آنان خواست که با نهایت انگیزه و تلاش برای رشد بیشتر صنعت استان به سمت گشایش موانع و بن بست‌ها و زنجیره سازی صنایع گام بردارند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: استان کرمانشاه دوره‌های طاقت فرسایی را در دهه‌های اخیر پشت سر گذاشته، اما کارآفرینان و صاحبان صنایع اجازه نداده‌اند چراغ صنعت در این استان خاموش شود و بخشی از صنایع پیشرو استان قابلیت ارتقا و رشد بیش از پیش را دارند.

صحرایی خاطر نشان کرد: فصل مشترک نیازهای صنعتگران استان حمایت‌های مالی و بانکی است، در این زمینه وعده‌ها و توافق‌هایی صورت گرفته اما در فضای کسب و کار و صنعت باید از نقطه اول تا آخر پیگیری‌ها با سماجت و مستمر انجام شود و تمرکز بر راهگشایی باشد.

وی گفت: در بحث جذب اعتبارات برای استان تا زمان تخصیص، نیاز به پیگیری‌های مصرّانه است در این راستا قرارگاه ملی اشتغال استان کرمانشاه و کارگروه کارگشایی بانکی فعالیت‌های خود را در جهت رفع موانع آغاز کرده‌اند و از زمان برگزاری جلسات آنها به طرز محسوسی در گشایش‌های بانکی و تغییر مثبت ایجاد شده است.

استاندار کرمانشاه افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرارگاه ملی اشتغال و همچنین نشست شورای هماهنگی بانکی در تهران دو مجموعه برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار شکل گرفته اما تا پیش از این از ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب در قرارگاه ملی اشتغال، کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان جذب شده که نامطلوب است و تمام تلاش ما تسریع ویژه در جذب این اعتبارات برای اشتغال کرمانشاه است.

صحرایی تاکید کرد: رفع عقب ماندگی‌های استان کرمانشاه نیاز به کار جهادی دارد، در این راستا نیز تمام توانم را در همراهی با بخش صنعت استان خواهم گذاشت و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت تا راهیابی و راهگشایی امور با تعامل و هدفمندی ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به پیشبرد امور استان به صورت گام به گام و محسوس، تصریح کرد: در کرمانشاه نیاز به ایجاد زنجیره ارزش افزوده داریم و زنجیره سازی از مواد اولیه تا تولید محصول نهایی در بخش صنعت و ساختمان سازی نیاز است و در برخی بخش‌ها زیرساخت‌های فعالیت‌ها هموارتر شده و در بخش‌های بانکی هم در جهت تسهیل امور در حال پیگیری بیشتر هستیم.

صحرایی بر ایجاد تبادل و صادرات و واردات متناسب با فعالیت‌های صنعتی استان اشاره کرد و گفت: پیگیر برقراری ارتباطات گسترده‌تر با کشور عراق هستیم تا زیرساخت‌های مناسبی برای ایجاد بازارهای خوب و مطمئن در بخش صنایع و معادن و اقتصاد استان فراهم شود.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباطات کاری و سرمایه گذاری‌های مشترک و انجام امور فرهنگی و اجتماعی مشترک با کشور عراق را پیگیر هستیم و در فراهم آوردن زیرساخت‌های ارتباطی همچون فرودگاه و راه آهن گام‌های مؤثری برداشته‌ایم تا دسترسی برای صادرات تولیدات استان تسهیل شود.

وی صحرایی بر ضرورت رفع موانع و مشکلات گمرکی در حوزه صنعت و معدن تاکید کرد و گفت: گلوگاه‌های اثرگذار در حوزه صنعت و معدن استان باید معین شود و روندهای گمرکی و مشکلات این حوزه مرور و برای حل آن اقدامات جدی صورت گیرد.

کد خبر 648527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.