جهت‌گیری علمی خود را باید به سمت حوزه‌های آینده‌ساز تغییر دهیم

جانشین وزیر دفاع گفت: باید جهت‌گیری علمی خود را به سمت حوزه‌های فناورانه، راهبردی و آینده‌ساز تغییر دهیم و در این راستا نیز به دنبال دستاوردهای اولین و خلق جدیدترین‌ها باشیم.

به گزارش ایمنا، سردار مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امروز (چهارشنبه) در نشست دیپلماسی علم و فناوری در هندسه نظم جهانی قدرت، اظهار کرد: سوابق تاریخی و جایگاه فرهنگی کشور ما در روند تاریخ جهان، نشان‌دهنده آن است که امروز باید در بسیاری از عرصه‌ها به‌ویژه حوزه علم و دانش در رده کشورهای رتبه نخست جهان باشیم.

سردار فرحی ادامه داد: راهکار رسیدن به جایگاه حقیقی کشور در حوزه‌های مختلف این است که سطح توانمندی‌های خود را در ابعاد مختلف به‌ویژه در بخش دستیابی به علم و فناوری توسعه دهیم.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه در مبانی دینی ما از علم به‌عنوان سلطان و قدرت یاد شده است، افزود: به واقع در پرتو دستیابی به علم است که قدرت‌افزایی و توانمندی در رسیدن به اهداف راهبردی شکل می‌گیرد. مسلماً رابطه علم و اقتدار، رابطه‌ای مستقیم است و جامعه‌ای که مجهز به سپر علم نباشد، در مقابله با دیگران محکوم به شکست است.

وی گفت: علم ابعاد مختلفی دارد که یکی از شاخص‌های آن، دیپلماسی است و ما در این عرصه در گام نخست باید مطلب و اندوخته‌ای برای ارائه داشته باشیم؛ چراکه دیپلماسی علمی بر مبنای رفتار دوسویه استوار است و کشوری که از دو ابزار دیپلماسی قوی و توان علمی بالا برخوردار باشد، می‌تواند در این عرصه موفق عمل کند.

سردار فرحی ادامه داد: کشوری که در حوزه علم توانمند است در واقع بسترهای لازم را جهت ارتقای دانشی خود در مسیر دیپلماسی ایجاد کرده است و ما نیز باید سراغ کشورهایی برویم که این بسترها را در خود ایجاد کرده‌اند تا رابطه برد-برد شکل بگیرد.

وی تأکید کرد: باید جهت‌گیری علمی خود را به سمت حوزه‌های فناورانه، راهبردی و آینده‌ساز تغییر دهیم و در این راستا نیز به دنبال دستاوردهای اولین و خلق جدیدترین‌ها باشیم.

جانشین وزیر دفاع عنوان کرد: ما نسلی هستیم که باید از این پیچ تاریخی خطرناک به واسطه اقتدار علمی و دستاوردهای نوآورانه دانشی عبور کنیم.

منبع: ایرنا

کد خبر 633082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.