شوراها  نباید حالت انفعالی به خود بگیرند

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: شوراها ابزار قوی و مؤثر در کنار دولت و شوراهای شهر و روستا هستند که با پیگیری مسئولانه وظایف خود می‌توانند گره‌گشای مشکلات مردم باشند، بر همین اساس نباید حالت انفعالی به خود بگیرند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عبدالله صفیان امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم آبان‌ماه_ در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت باید چاره‌ای بیندیشند تا شوراهای اسلامی روستا، بخش، شهرستان و استان از بودجه لازم برخوردار شوند.

وی افزود: با توجه به اینکه لازم است شورای اسلامی شهرستان‌ها در جریان تصمیمات شورای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها قرار گیرند، با استناد به قوانین، به فرمانداران اعلام شود که از رؤسای شورای اسلامی شهرستان‌ها در جلسات مربوطه دعوت به عمل آورند.

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سرمایه انسانی یکی از عوامل مهم در رشد و توسعه اقتصادی هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، گفت: آموزش مهارت‌های تحکیم بنیان خانواده و تاب‌آوری اجتماعی برای زنان و دختران در راستای بهبود کیفیت زندگی، برگزاری دوره مهارت‌های ده‌گانه زندگی با محوریت مدیریت استرس و راهکارهای شاد زیستن در شرایط بحرانی برای بانوان استان باید در دستور کار مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت شوراهای بخش و شهرستان، افزود: شوراها ابزار قوی و مؤثر در کنار دولت و شوراهای شهر و روستا هستند که با پیگیری مسئولانه وظایف خود می‌توانند گره‌گشای مشکلات مردم باشند، بر همین اساس نباید حالت انفعالی به خود بگیرند، چراکه اگر شوراهای فرادست نقش خود را به درستی ایفا کنند، می‌توانند در پیشبرد سیاست‌های نظام و اهداف توسعه‌ای شهرستان نقش مؤثری داشته باشند.

وی اضافه کرد: حمایت و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، آسیب‌دیده و نیازمند در انجام فعالیت‌های اقتصادی و تأمین معیشت، بهبود حمایت و ارتقای زمینه‌های لازم برای اشتغال و کارآفرینی زنان با تاکید بر دختران تحصیل‌کرده و صاحب مهارت و خودتأمین، همچنین اجرای طرح‌های خوداشتغالی از ضروریات است.

کد خبر 619741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.