به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید ابراهیمی امروز _شنبه نوزدهم شهریورماه_ در حاشیه نخستین نشست تخصصی معاونان پژوهشی دانشگاهها و مراکز پژوهشی با مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان، اظهار کرد: در حال حاضر شهرداری فرایندهایی در حوزه پژوهش و فناوری از جمله پروژههای پژوهشی و اتاق فکر تخصصی، پروژههای فناوری و ارتباط با شرکتهای دانش بنیان را در دستور کار دارد.
وی ادامه داد: هدف از تشکیل جلسات هماندیشی با معاونان پژوهشی دانشگاهها این است که زبان مشترکی از مسائل شهرداری و ظرفیت و توانمندی نهادهای علمی داشته باشیم و بر این اساس مشکلات سازمان را برطرف و به سمت رشد و تعالی حرکت کنیم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه جلسات هماندیشی به صورت چالشی برگزار میشود و هریک از اعضا در موضوعات مختلف نقدهایی به شهرداری خواهند داشت، تصریح کرد: همکاری پایدار به این معنا است که بتوانیم با ذینفعان ارتباطات خوبی برقرار و دیدگاهها و نظرات آنها را در برنامهریزیها لحاظ کنیم، همچنین با همکاری آنها فرایندهای شناخت حل مسئله و برنامهریزیها را دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه جلسات هماندیشی، هسته شبکه علمی در مجموعه مدیریت شهری است، خاطرنشان کرد: این شبکه علمی به مجموعه شهرداری کمک میکند تا خدمات بیشتری با رویکردهای جدید و نوآورانه به شهروندان ارائه دهد.
از ایدههای اعضای باشگاه شهر اندیشان استفاده میکنیم
ابراهیمی با اشاره به باشگاه شهراندیشان، گفت: مهمترین هدف از تشکیل باشگاه شهراندیشان این است که ذینفعان حوزه پژوهش و فناوری که علاقهمندان به پژوهش، دانشگاهیان، محققان، دانشجویان و گروههای مختلف دغدغهمند در حوزه مسائل شهری هستند، بهطور سیستمی و نظاممند در قالب بستر ساده و کاربردی مورد استفاده قرار گیرند.
وی گفت: درصدد هستیم ایدههای اعضای باشگاه شهر اندیشان را بر اساس طبقات تخصصی در پایگاه اطلاعاتی جمعآوری و در زمان مورد نیاز از ظرفیتها استفاده کنیم؛ در این راستا مقدمات، مطالعات، فرایند و آئیننامه اجرایی این اقدام با همکاری مرکز پژوهشها آماده شده است و در حال حاضر در خصوص اینکه از کدام نرمافزار و سامانههایی میتوان استفاده کرد، به بحث و گفتوگو میپردازیم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان اظهار امیدواری کرد: این الگو و نظام تعاملی بتواند ارتباط مدیریت شهری را با دغدغهمندان و محققان، سیستمی و نظاممند کند تا در حوزه شهری بهتر بتوانیم حل مسئله داشته باشیم، چرا که با حمایت گروهها، طبقات خلاق جامعه، دانشگاهها، حوزههای علمی و نظری، حوزههای علمیه و دانش بنیان میتوان شهری بهتری برای زندگی ساخت و رضایت شهروندان را حاصل کرد.
وی در خصوص حکمرانی شهری، گفت: در ادبیات نظری از گروه اداره کننده شهر در مقوله حکمرانی تحت عنوان حکمرانی خوب یا حکمروایی خوب شهر یاد میشود که شامل شاخصهایی همچون اعتماد، شفافیت، چابکی و کارآمدی است و مدیریت ارشد یک سازمان لایه حکمرانی آن سازمان را تشکیل میدهند.
وی گفت: منظور از حکمرانی معیوب این است که بهرغم سیاستگذاریها نمیتوانیم شاخصهای پیامدی مدنظر مانند اعتماد و رضایت را محقق کنیم و این نشان میدهد چرخههای سیاستگذاری از لایههای بالای سازمان تا لایه عملیات نتوانسته است به لایههای پایین انتقال داده شود و موضوعی که در این راستا مطرح میشود این است که چگونه میتوان حکمرانی را توانمند کرد؟ از این رو شهرداری اصفهان باید در این حوزه تلاش کند.
نظر شما